Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
namjestio sam i valja
igra je fenomenalna
i tek sad mogu igrat kad nema laganja ni neceg kak spada
preso sam debel dio igre samo jednom umro i dodjem tamo dije onaj zvonik pun patuljaka i tamo me neke drkadjije invadaju i ubiju par puta, pa sam nekima uspio vratit
dojaja!
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Jel to zadnji DLC? Valjda će napokon izaći "prepare to die again" edicija, tako da mogu uzeti sve odjednom na steamu.
http://store.steampowered.com/app/236430/
Kako je besplatno kad piše 9,99?
Ono gore ja patch uoči izdavanja Scholar of the First Sin verzije igre i besplatan je. Jer je patch.
9,99 su zasebni DLC-ovi.
Scholar of the First Sin je kompletna edicija.
Bilo bi dobro kad bi se čitalo sve u članku, a ne samo listu noviteta, pošto još u podnaslovu piše "free update".
eto preso sam ija ovaj napor
predugacka je igra naspram ds1
nije losa ovak opcenito al nevjerujem da cu je ponovno prelazit, bar ne u skoro vrijeme
igrao sam full strenght i ovo mi je oruzje bilo najbolje u igri koje sam koristio
http://darksouls2.wikidot.com/red-iron-twinblade
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Počeo igrat DS2: SotFS.
Počeo kao Sorcerer, ali sam sad neki hibrid. Pure magic build ne funkcionira, bar ne u ovom stadiju igre. Samo 2 spella imam zasad.
Riješio 4 bossa, dosta se napatio na drugom, Pursueru, ali kad sam se skroz prebacio u melee pao je nakon par pokušaja.
Igra je dosta teža od Bloodbornea, bar meni.
Dosta sporije, nije toliko fluidno, dosta zajebanih neprijatelja. Neznam jel original bio tako težak.
Kad je više neprijatelja na meni to je uglavnom smrt, ak nisu neki peasant neprijatelji, dok u Bloodborneu se dalo svašta preživjeti. Mada tamo je bilo puno lakše dodgeati stvari.
Ne znam, napatio sam se u Heides Tower of Flame. Do prvog bossa sam došao bez problema, nakon što sam njega ubio White Knightovi su se probudili i hodali u blizini ogromnih Knightova.
Nakon što bi njih sve nekako ubio, dođem do mosta gdje je crveni zmaj koji riga vatru koja me ubije ako me zahvati. A zahvatila me u 9/10 pokušaja jer nisam imao dovoljno stamine da dotrčim do zmaja.
Magija je tu korisna samo za luranje mobova, melee je brži i jači.
I onda poslje mosta naletim na bossa koji padne iz prvog pokušaja.
Onaj desno, ne znam kako se zove. Nakon njega je put za No Mans Wharf.
Al vjerojatno je to drugi boss tog područja, pošto je poslije mosta dead end.
Lažeš.
Znaš da postoji štit?
Use it!
Štit ne djeluje protiv svega, tipa ogromne cone vatre. Bar ne moj.
Al čitao sam da je SotFS dosta teži naspram DS2, tak da se time tješim.