noob
noob
Ti si u duši konzolaš ali nemaš za konzolu, ha,ha, he,he.
Mislim na xeru.
Voliš te interaktivne filmove i fale ti, vidim ja to.
Fakat danas postoji osoba da nema normalan komp. Da si kupio bilo kakav komp prije 5-6-7 godina, danas je odličan za bilo što osim gaminga. Ima barem dvojezgreni procesor, 2-4 gige rama i sve ostalo i više nego super za net, multimediju, office, fotke ili kaj već radiš na kompu.
Da sad kupim grafičku karticu od 2-3 tisuće kuna i dobijem medium detalje u prvoj novoj igri, fakat bi se osjećao ko budala jer sam upravo dao silne novce za nešto što me iz prve razočaralo.
Vedran objasnio
Vedran je pomiješao PC entuzijaste sa prosječnim kućnim korisnikom koji kupuje konzole. To su dvije različite skupine potrošača gdje će PC entuzijast imati snažno računalo uvijek te eventualno kupiti i konzolu kao dodatno igrače iskustvo. Oni koji nemaju dovoljno vremena zadržati će se na snažnom PC-u kao primarnoj i jedinoj platformi koja ostaje nezamjenjiva. Znači takvom korisniku nije dovoljan PC od prije 5-6 godina. Njemu treba snažan i brz PC koji sa grafom OD par soma kuna tvori ultimativnu igraču platformu.
edit
Mene bi puno više razočaralo da pljunem 3000+ kn za konzolu na kojoj igre trzaju već sada na njenom početku.
Ali u cije ti ime uopce govoris? Koje i koliko si igara u zadnjih godinu dana presao na tim bogomdanim postavkama i rezoluciji? Imam osjecaj kao da solis pamet o superiornosti BMW-a, a imas para za natocit ga jednom godisnje. Pobogu, diskutiras ovdje s ljudima koji zive gejming i prelaze svaku aktualnu igru, a tvoj vrhunac su tenkići i ono ruglo od stalkera. Hoces ikad uopce odigrati postenu igru?
Woooooooooooo dudeee
Odigrao sam the ewil within, watch dogs, arma 3...Od kuda ti da igram samo WOT? Kaj sad trebam na sva zvona trubiti što sam igrao, pio,jeo, hebao...između ostalog igrao se i na ps4. Ne živim ispod kamena.
A sad mi konkretno napiši što misliš da sam solio bezveze. Ako želiš javi se na PP pa se dogovorimo za pivu kod mene doma pa možeš sve probati iz prve ruke što te zanima.
Shots fired
Dugi odakle ti da igre trzaju na ps4? Idu većinom na 30 fps-a što je u kombinaciji s gamepadom i motion blurom od TV-a itekako igrivo. Odigraj pola sata Destiny ili Infamous SS i reci da je neigrivo.
30fpsa i motion blur? FUUUJ. Neznam kak vam oci ne ispadnu od toga.
Malo sam skakutao po Unityu, bilo je prilično neigrivo i trzavo, rekao bih odokotativno oko 25 fps-a po ulicama. S obzirom da je optimizirano za konzolu, razočaravajuće. To je nekao prvi pravi next gen naslov i engin. Ako je suditi po tome jako loše po pitanju budućnosti. Sve ostale igre su na starim pokretačima više manje. Sve se bojim kako bu to sa witcherom 3.
Pih, nisi ti vidio <25 fps-a na ps3. Navodno ima toliko jak utjecaj na ljudske oči da liječi dioptriju.
Znači lupiš alt+enter i minimiziraš igru. Mišom je "preneš" na 43" plazmu, stisneš alt+enter da bi ju prebacio u puni ekran, uzmeš bežični gamepad, legneš na bračni krevet sa madracom od memorijske pjene i igraš ako ti je teško sjediti za stolom
Falus stavio sam ju primjer kao next gena na koji se Vedran poziva.
Ali kažem da se ta igra ni na većini PC-a ne izvodi kako spada i samim time ti primjer nije bajan. Ja sam dao primjere dvije savršeno igrive igre koje idu na 30 fps-a.
Pa nije to jedina igra sa problemom, ljudi se žale i na druge naslove. Npr GTA V. Prebaci na 0:40 i sl....
I dobro kak mi sad neko moze rec da je 30fpsa ikako prihvatljivo.
Dugi, ja sam govorio o onom što si ti naveo da ti je 30 fps-a ispod minimuma igrivosti, što bi značilo da ti je upalim Destiny na ps4 i dam ti gamepad u ruke da bi ti nakon 10 sekundi rekao "ovo je neigrivo" i ugasio. Ja smatram da kenjuckaš.
I znam da u većini igara FPS kad tad padne na ispod 30.
Isto kao što Vedran kenjucka, ja sam protuteža.