Stranica 36 od 55 PrvaPrva ... 26343536373846 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.051 do 1.080 od 1634

Tema: The Witcher 3: Wild Hunt

Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

= Citat = Izvorno postao IGoR_2803 Pregledaj post
    Pa onda nemojte koristiti jebeni ubersampling. Kao što je netko rekao gore, ubersampling je u biti metoda AA-a gdje se igra rendera u 4 puta većoj rezoluciji i na taj način eliminira gotove sva "nazubljenja"... ako vam je sporo, koristi obični aa i vozdra...
    A ono, onda nemreš reć da radi super. Ko ekipa koja napiše u stilu igram na ultra, ali isključim teselaciju, ambient oclusion, postprocesing efekte, AA, ovo, ono. Kak je onda ultra ak si pola isključio lol.

Senior Member Fight fire with fire Xero's Avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Pa, ako je jedna stvar na ultra onda je to ultra.

Senior Member Fight fire with fire Windwalker's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007

LOL

Da, sad bum stavil refleksije vode na ultra i sve ostalo low i pravio se da igram na ultra.

Datum registracije
    Mar 2009

Jesi ti ikad uopće vidio grafičke opcije?

Datum registracije
    Sep 2007

Jedino kaj vidim je podešavanje svjetline slike.
    I to mi je prekomplicirano.

Senior Member You have been warned cham3leon's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007

= Citat = Izvorno postao W3DR4N Pregledaj post
    A ono, onda nemreš reć da radi super. Ko ekipa koja napiše u stilu igram na ultra, ali isključim teselaciju, ambient oclusion, postprocesing efekte, AA, ovo, ono. Kak je onda ultra ak si pola isključio lol.
    Da, a onda možeš u random Ubisoftovoj igri stavit sve na ultra i reć da radi super jer daje preko 60 FPS, a ultra izgleda isto kao i najniži setting. I još k tome lošije od manje zahtjevnih igara. Bitno je koliko možeš igru natjerati da dobro izgleda u odnosu na broj frejmova.

Moderator No Mercy IGoR_2803's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2007

ma ok, to su sad već krajnosti i isfuravanja šmrkavih balavaca... jasno da ako pola toga staviš na medium, a manji dio na ultra da je to pizdarija ali moje iskustvo s witcherom 2 nekoliko mjeseci nakon izlaska je takvo da mi je igra radila na najvišim postavkama sasvim lijepo ali s isključenim ubersamplingom... ubersampling je igru učinio neigrivom, a vjerujem da bi mi i danas na r9 290 isto drastično smanjio FPS...

ali to sam samo ja... ne patim na "lock 60 fps-ova", na iber-ultra-najverihigh detalje i tak to... ako igra lijepo izgleda i vrti se fluidno boli me kita za to...

The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!

RAPALJE - wat zullen we drinken

Senior Member Respawned sorcerer ezav's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005

Ma odlično optimiziran. Osim što ubersampling ni godinu dana nakon izlaska igre nije radio kako spada čak ni na najskupljim grafičkim karticama.
    Jebiga tih godinu dana sam imal stari komp pa tote ni nemrem znati ..

Mada kada sam zel ovu trenutacnu konfu sam stavil sve na max i sa time i radi bez beda na 60+ frejmica tak da ono sry dobro opitimizirano ...

Mada mi je jedino malo zal kaj u Witcheru 2 razlika izmedu Mid i Ultra po meni nije nekaj velika na FullHD rezi, kuzi se, ali ono nekak mi nije wouuuuuu ...

DOk mi je Deus Ex izmedu Mid i sve na max bil ono nebo i zemlja ..
    i7-2600/Corsair H80/MSI P67A-GD65(B3)/Corsair Vengeance 16Gb (4x4)/Corsair Force 3 90Gb/WD Black 1Tb/MSI GTX660-Ti TwinFroz III 3gb /Corsair Carbide 500R/Seasonic SS-620GM/IIYAMA ProLite E2607WS/LG BD-ROM CH12/Razer DeathAdder/Logi Iluminated

Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Al uzmi sad ovaj primjer.
    Na prošloj stranici je Dugi složio super komp za 7000 kuna, za Witchera 3. Ne znamo točno, ali hipotetski, jel misliš da bude taj komp u stanju vrtiti igru na svemu, ali ful svemu nabrijanom do kraja, na 1080 rezoluciji i 60 frejmova?

Datum registracije
    Mar 2009

Moguće je da duplo slabiji komp vrti igru na konstantnih 60fpsa, a ovaj što je dugi sastavio ne može dobit više od 25. Ipak je to CD Projekt Red.

Senior Member My way or the highway hansi's Avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

dugi je slozio smece komp jer je stavio jebeni fx 8320 koji je i sporiji i stariji od njega samoga

Senior Member My way or the highway hansi's Avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

i hdd mu je smece i napajanje bi isao na nesto jace
    za istu svotu procesor+ ovaj jebeni cooler stariji od pc play foruma uzme normalan i5 procesor

Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Jan 2014

sva sreća pa dark souls nema sve te stvari i onda svi na miru mogu igrat na ultra, jelda?

Datum registracije
    Mar 2009

Pa dvojka ima.

Datum registracije
    Jan 2014

i opet izgleda lošije od witcher1

Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    May 2008

= Citat = Izvorno postao rejndjer Pregledaj post
    sva sreća pa dark souls nema sve te stvari i onda svi na miru mogu igrat na ultra, jelda?
    Ovaj post toliko nema veze s temom da ga još pokušavam dokučit.

Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011

Nekakva poanta je valjda da nije isto DS na Ultra i Witcher 2 na Ultra, pa samo izdrkavanje da igraš nešto na ultra prozor znači. Valjda, ne znam.

Bilo kako bilo, Weky je sasvim u pravu i ne vidim ščuđavanje. Igrat nešto na najvišim mogućim detaljima (nek to bude ultra svejedno) podrazumijeva baš to. Sve moguće i nemoguće uključeno do samog kraja koliko ide. Ima li ikakve drastične razlike u samom grafičkom prikazu je manje bitno u ovom kontekstu.

Datum registracije
    Dec 2005

Ako ovaj komp koji je Dugi postao ne može prvu igru za koju je slagan igrati na svemu max, onda u kurac i komp za 7000 kuna. Kak onda misli pokretati igre za 2-3 godine? Evo, iskeširaš 7000 kuna za medium detalje. Fakat moćno.

Što je to tebi maksimum detalja. Za mene je maksimum 4K rezolucija ako ju igra podržava ili "neka" od UHD rezolucija uz sve postavke dokle ide. Za takvo igranje treba komp od cc 12000 kn na više. Ovo što sam ja složio ili slično sa intel procesorom za sličnu lovu je za visoke detalje na full hd rezi. Znači ne za MAX što je danas dostupno.Također mogao se složiti komp sa jednom R9 280X i komp bi koštao soma kuna manje što bi sigurno bilo dovoljno za srednje/visoke detalje.

To je opet samo dvije tisuće kuna više od konzole za istu igru a dobije se multifunkcionalan uređaj i nećeš biti ograničen na socijalnih 30 fps-a u toj i drugim igrama. Dobrom djelu igrača je igranje na 30 fpsa ispod svakog minimuma i kao takvo skroz neupotrebljivo. Znači iskeširaš 4000 kn za konzolu, igru i jamstvo te imaš neupotrebljivu igraću platformu jer si osuđen na minimalne uvjete. Bojim se i pomisliti kako će to izgledati za 4-5 godina u usporedbi sa tadašnjim PC gaming mašinom sa sličnu lovu.

Datum registracije
    May 2008

Da mi je vidit tog igrača kojemu je igranje na 30 fpsa ispod svakog minimuma.

Datum registracije
    Jan 2014

= Citat = Izvorno postao Hexfire Pregledaj post
    Bilo kako bilo, Weky je sasvim u pravu i ne vidim ščuđavanje. Igrat nešto na najvišim mogućim detaljima (nek to bude ultra svejedno) podrazumijeva baš to. Sve moguće i nemoguće uključeno do samog kraja koliko ide. Ima li ikakve drastične razlike u samom grafičkom prikazu je manje bitno u ovom kontekstu.
    ovaj dio posta je toliko objektivan da savršeno karakterizira rasprave na pcplay forumu

Senior Member You have been warned flander's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2006

nvm

Datum registracije
    Mar 2009

Ako je stalno 30 onda je to neki minimum. Bilo kakvo padanje ispod toga je prihvatljivo samo za najbolje igre ikad i u jako kratkim intervalima tipa Dark Souls prije DSfixa kad sam Sifa ubio na 18 FPS pri 800x600 rezoluciji.

Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011

= Citat = Izvorno postao rejndjer Pregledaj post
    ovaj dio posta je toliko objektivan da savršeno karakterizira rasprave na pcplay forumu
    Ne kužim.

Sif je ionako najlakši boss.

Datum registracije
    Mar 2009

Pa nisam ni rekao da je težak.

= Citat = Izvorno postao Falus Pregledaj post
    Da mi je vidit tog igrača kojemu je igranje na 30 fpsa ispod svakog minimuma.
    PC master race populaciji. Zaboravio sam nadodati da je igranje FPS-a gamepadom također ispod svakog minimunma pa također imaš neupotrebljivu igraču platformu ako držiš do sebe

Konzola je dobra za platformere tipa super mario, malo nogometa ili poneki interaktivni film ako ne voliš gledati normalne filmove ko i svi normalni ljudi .

Datum registracije
    May 2008

Datum registracije
    Sep 2007

= Citat = Izvorno postao dugi Pregledaj post

Konzola je dobra za platformere tipa super mario, malo nogometa ili poneki interaktivni film ako ne voliš gledati normalne filmove ko i svi normalni ljudi .
    Ili ako si gamer koji zapravo aktivno igra igre i prođe ih barem 15 na godinu, a ne nekakav WOT casualac koji si umišlja da je gamer jer igra jednu jedinu besplatnu igricu na 60 FPS-a.

Pa kad sam ja PC elitist i ne želim se družiti sa konzolaškim pesantima. He,he. PC elitisti su iznad gaminga a to haklanje interaktivnih filmova na 25 fps-a ni nije gaming...ha,ha.

Datum registracije
    Mar 2009

= Citat = Izvorno postao dugi Pregledaj post
    PC master race populaciji. Zaboravio sam nadodati da je igranje FPS-a gamepadom također ispod svakog minimunma pa također imaš neupotrebljivu igraču platformu ako držiš do sebe

Konzola je dobra, ako te zanimaju ekskluzive koje bi opet sve mogle biti na PC-u, ali moraju Sony i Microsoft zaradit za kruh.

Slične teme

1. Lead and Gold - Gangs of the Wild West
    By Raz in forum Gaming općenito
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 01-07-2011, 13:34
  2. Steam Treasure Hunt
    By W3DR4N in forum Gaming općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 10-12-2010, 14:56
  3. WAR Live Event - The Wild Hunt
    By Arbiter of Change in forum Warhammer + Dawn of War
    Odgovora: 6