>bh
Track cooldown reduced from 10/7/5 to 4
zesci op shit, 4 sec za track je premalo. jedino sto ga je spriejcavalo u pocetku da ne naspamma gro tracka kroz fight je cooldown. sad tog nema

bh-u to treba zato što je polu smeće od heroja, i može on nafarmat svašta ali će ga svaki drugi keri pojest, tak da ne znam zašto ti je toliki problem.

>lifestealer
Infest now allows you to control the unit you are in using a sub-ability
wtf, koji kurac. i ovako je bilo zajebano i mutavo, sad je jos mutavije i zajebanije

meni je ovo epic change i niti je prije bilo zajebano niti će biti sad, lol, mislim ne kužim, kak je prije bilo zajebano onak? stvarno ti je tak teško bilo? ._.

>morph
Adaptive Strike stun max duration increased from 0.75/1.5/2.25/3 to 1.25/2.25/3.25/4.25
support morph new meta?

nema drugih spellova niti att range da bi mogao supportat al' bilo bi fora doduše dobro će doći nekad ovaj 4.25sec stun i kad si u usual hard carry modeu.

>sf
Shadowraze damage increased from 75/150/225/300 to 100/175/250/325
bullšit, nije mu to trebalo. i prije su razevi bili odlicni. sad je samo op

ni sa ovim se ne slažem. sf je prefragilan (vjerovatno najfragilniji heroj u doti) i više ga nitko nikad neigra, a iz pro scene je odavno nestao, tak da mi je drago da su ga buffali malo.

@soulrip i dalje ga nitko ne bude levelao vjerovatno.

@void nerf, zasluženo.

@pudge buff; vidim da negledaš baš pro gejmove u zadnje vrijeme, izroni tu i tamo pudge tak da kul buff.

s ovim ostalim se slažem više manje I guess.