Realno kakav bi gameplay trebao biti da nije priglup i zastario u jednoj pucačini iz trećeg lica?
Znaš što kažu za Nadu.
Izgleda odlično uz veliku manu crnih crta. Izvrsni efekti i totalno realno kretanje likova. Gameplay je priglup i zastario. Snajpanje u malo većoj sobi je bedasto, QTE igranje je fuj, hakiranje brava i rasvjete već izlazi na uši, puno interaktivnog filmskog igranja...napucavanje djeluje jako dobro, oružja nisu zračne puške i meci ne pogađaju poput kaserskih zraka. Ovo sve mi izgleda na trenutke fenomenalno a opet užasno.
Realno kakav bi gameplay trebao biti da nije priglup i zastario u jednoj pucačini iz trećeg lica?
Kao prvo bez QTE sranja. Kao drugo bez čestih upadanja sa in game filmovima usred misija. Fora su kao dio lodinga i to bi trebalo biti to što se tiče in game filmova osim ako se igra ne mora lodati svakih pet minuta pa to maskiraju time. Znači sveukupno više real time gameplaya i puno manje interaktivnog filmskog "igranja". Također ne znam ni za jednu igru takvog tipa da je ispala dobro u kojoj ideš sa više likova odjednom...pogotovo ako je optimizirana za co op, ne znam da li je ova takva i ima li tu opciju. Više bi volio da možeš gađati žarulje nego da ih "hakiraš" i sl.
Grafika i animacije bolesno dobri, voice acting isto, setting mi se isto čini zakon, ali gameplay je užasan i očito nebitan. Ne znam zašto onda jednostavno nisu film napravili?
Pa je, u pravu si za MP. Ipak ovo mi sve skupa djeluje izlizanije. Npr. Tako si zadnji Thif govorio kako ti je super što ima animacije otvaranja prozora i sl. gluposti koje dosade nakon što ih vidiš deset puta za redom. Bez obzira na tu neku interakciju igra je ispala odron. Ova igra ima očito izlizan i već sto puta viđen gameplay. Super grafika je fora za jedan prohod i to bi bilo to.
Ak priča i likovi budu barem solidni, bit će tu i više igranja, s kojom godinom razmaka.
Kao i kad film repriziram, samo će ovaj biti osmosatni.
Sumnjam da Order po pitanju priče i likova može ponuditi nešto na Rockstar razini, no ako ništa drugo, igra će biti nenadjebivo audio-vizualno iskustvo. Ako pathfinding i ponašanje suboraca u različitim uvjetima ne bude u banani i ako će AI općenito biti bolje napisan, na višim stupnjevima težine uz dobru level strukturu mogao bi se čovjek fino zabaviti. Najveći problem s pucačinama danas je što su previše skriptirane gdje se umjetna inteligencija ponaša po vrlo lako uočljivim obrascima - ono, sve je napredovalo osim AI-a koji je zaspao u 90-ima.
Enikejs, nemam goty očekivanja, no mislim da će biti ovo još jedna dosta dobra Sonyjeva ekskluziva.
Pa ako bude kao GeOW s brkatom gospodom, već je bolje od GeOW-a.
A GeOW je već sam po sebi vrlo dobar.
potvrđena još dva reciklirana naslova za PS4
DMC4 i DmC
Lol jel fakat ima ljudi koji će kupit te pizdarije?
Nego, The Order će biti super igra koju ću kupiti na game collectionu za 350kn, odigrati tih 10-15 sati kroz tjedan dana i utopiti na njuškalu za 300-350kn.
šteta kaj kod nas nema šemica kao u engleskoj, kao videoteka za posudit igre, platiš godišnju pretplatu cca 300 kuna i možeš posudit bilo koju igru i igrat je kolko oš
Aj nek mi netko objasni na koju foru im prolaze ovi interaktivni filmovi. Zar su kriteriji stvarno tak nisiki?
A gle, alternativa su World of Tanks i LoL. Između toga dvoje biram smrt od strane ISIL-ovog bombaša.
Je al za ovo interaktivno govno moraš dat novce.
>throw vase
>run
Isuse kriste dragi koliko tup moras bit da krenes igrat ovako nesto
Stvar je da te kroz super grafiku, animacije, priču, zvuk i pizdarije što bolje ubace unutra i to dobro rade.
Ko želi isprobavat pamet neka igra CoD i LoL i WoT.
Pa dobro sad taj Until Dawn je fakat previše pasivan za moj ukus i ne budem ga kupio, ali npr. Flanderu koji je najgori igrač ikad to dođe kao dobar dan.
Izgleda identično kao jedan Heavy Rain ili bilo što od David Cage-a.
Znači, izgleda odlično.
Ova ženska na početnoj slici pari ona ženska iz Heroja.
pa to i je ona...
Mislija san napisat nešto ovako, ali me TB preduhitrija.
1 Reasons why you might not want to pre-order anything.1) Giving your money for a product you haven't played yet solely on the promise of carefully crafted marketing material isn't smart consumer behavior. This is doubly true after the various launch debacles of 2014.
I zašto se ubojice nikad ničega ne boje? Pa njemu bi treba bi jednak horor ka i njoj, svaki tren mu se može prišuljat iza leđa i izbost ga kacavidom ili odalamit nečim po glavi.
I super mi je kak je ovaj video od Eurogamera "dislikean" ovoliko puta čisto jer spominje negativne stvari. Hehe.
Cancer fanboyizam.