I ovo je trebalo ić u "zadnja igra" temu al jebiga![]()
Ja mislim da se Duke zajebava s nama.
Zato ja sve to igram nakon što su epizode vani. Nisu baš pouzdani što se tiče izdavanja, a i veći mi nje gušt odigrati u komadu.
Odgledao sam malo reviewa Total Biscuita i grafički to je malo čudno, ali sviđa mi se razdoblje u kojem se igra odvija. Nisam bio u toku što se toga dijela tiče. Isto kaže da su odluke baš u stilu GoT, ali da se i nada da će Telltale imati muda i biti brutalan kao GoT do samog kraja. Tipa da ti umre jedan od igrivih likova jer si sjebo neki odabir.
Probao Dust na indirektan Windwalkerov nagovor. Igra se fura na Muramasu, ali za razliku od genijelne Muramase, Dust je poprilično naporan i smećast. Ko neka low budget verzija. Žali bože vremena.
Top Spin 4 i Shadows of the Damned
Tenis forica. A ovo drugo svakako zanimljivo za probati.
Igram malo GoW 1 HD remaster. Vrti se odlično i izgleda pristojno, iako se po level designu vidi da je starija igra. Ono šta mi je neshvatljivo je otvaranje vrata. Ne znam koji je sadist to smišlja, ali potribno je razvalit R2 da bi obična vrata otvorija, lol.
I kako to da je GoW 2 izaša originalno za ps2, a igra je iz 2007? To me baš iznenadilo.
Ali jebote, u par navrata san uvatija gamepad s obe ruke na jednoj dršci i kao majmun lupa po tom jebenom r2. Ne znan jel mi se ikad dosad u iti jednoj igri dogodilo da ne uspijen vrata otvorit u 2 navrata.
Počeo Wasteland 2
Budući da dosta volim post-apokaliptični setting u paru s RPG-em, ovo mi je došlo kao budali šamar. Atmosfera je epic, dijalozi odlični, Mark Morgan glazba dobra skoro kao u Falloutu 2, gameplay rula. Za sada i nemam nekih zamjerki, osim što nije u 3D-u, jel
Ja sam odustao od te igre odmah na početku kada sam došao do divovske žabe. Sve je ok ali dizajn "sitnice" ne. Presmješna mi je žaba bila.
Ipak sam se nadao nečem ozbiljnijem.
Shadowrun:Returns. Još jedan hit kickstarter isometric cRPG koji sam propustio, genijalna cyberpunk/noir atmosfera s fantasy elementima, stvarno iznimno kvalitetno napisani opisi i dijalozi, intrigantna priča, turn-based combat sustav u maniri X-Coma i predivna grafika (ne toliko tehnički koliko po art styleu, što je puno bitnije). Baš uživancija, a nakon tog ide standalone ekspanzija Dragonfall koja je navodno poboljšana u svim aspektima. Čini se kao obavezna lektira za ljubitelje žanra.
Inqusition odgađam do vremena poslije ispitnih rokova, znam da će me uzet![]()
Razlog za odustat od igre ti je famozan![]()
A dobro da sam igrao dalje, pa možda ima neka priča kako su te velike žabe nastale u Wastelandu, ok.