The Imposter (2012)
Fenomenalan dokumentarac. Preporuka svima da pogledaju.
Montevideo, vidimo se!
Odličan, nisam ni očekivao ništa manje od Bjelogrdića.
The Imposter (2012)
Fenomenalan dokumentarac. Preporuka svima da pogledaju.
The Last Detail
Morati ću češće provjeravati HRT 3, odličan film kojeg sam tek sad prvi puta gledao.
Primer (2004)
Očekivano, nisan skužija apsolutno ništa.
The Signal 8/10
Ako vam je do dobrog trilera sa mindfuck radnjom look no further.
The Machinist
The_Machinist_poster.JPG
Prilično dobar i napet s odličnim Baleom, no dobar dio raspleta sam pogodio otpočetka pa me to malo razočaralo...
7,5/10
AVGN Movie
Eh... Mislim da nitko nije očekivao neki strašan uradak, ali i kao B-akcić ovo je prilično loše. Humor je glupav, likovi forsani, jedino lajkam upotrebu modela.
Honeymoon
Neloš hororac, s nekoliko blago uznemirujućih scena. Početak je preljigav i jedva gledljiv.
Edge of Tomorrow (2014)
Vrhunski film. Po trailerima u kinu san mislija da je generično govno, na kraju ispa odličan.
Pa da, posljedica okupacije vanzemlajaca je upravo to. Zagreb je postao Ljubljana jer je ista razorena dok je se Hrvatska i Srbija spojile u jednu državu kako bi se zajednički borile protiv invazije. To je bio uvjet da dobijemo one mehaničke skelete. Zar to nisi skužio iz filma?
Marijanović, ostao sam bez riječi na tvoju količinu gluposti. Svaka čast.
Onda je to prvi puta da je nekome uspjelo.
Jer Marijanović zna za nekakav random američki grad od milijun stanovnika u jednoj od njihovih država (na stranu s debilnošću samog koncepta argumenta). Dobro Weky kaže.
Meni je gg film - Tomek standardno dobro odglumio, Emily odlična, scenarij unatoč logičkim rupama sasvim ok, vizualno i kompozicijski vrlo dobro, vanzemaljci čak nisu najstandardniji klišej. Baš solidan SF uradak.
Ja sam siguran da frajer ne zna na karti full točno pozicionirati i obilježiti Latviju, Litvu, Estoniju, njihove glavne gradove i općenito te istočnoeuropske male države, a puno su mu bliže od Amerike. A opet je uvjeren da je nekome hrvatska bitna lol.
Onak film traje preko dve ćuke, ima zabavne likove, akciju i taj cijeli koncept aliena s time shiftom i frajer nađe najveću zamjerku da je u točno tri i pol sekunde Hrvatska obilježena od Ljubljane do Kraguljevca, pa nemoj ne jebat.
Zamisli da ti je šef u firmi![]()
Takvi ljudi ne postaju šefovi. Previše pametuju za šefove.
Pa ne možeš mi za FILM u kojem se prikazuje karta nekog dijela svijeta NEKORISTITI pravu kartu toga dijela svijeta AKO film nije smješten u neku alternativnu stvarnost, paralelnu dimenziju ili nešto treće. Mene je kao Hrvata zasmetala ta njihova velika Srbija s glavnim gradovima Beogradom i Ljubljanom. Meni je to veliki propust u efektima, planiranju pa čak i cijelom projektu.
Vanzemaljci s "biološkim" timeshiftom, možeš misliti. Naravno da ništa nije objašnjeno (niti može biti, dakle više fantasy nego sf), a bome i glavni lik postaje sve jači tokom tih dana - da je ponovio još par puta na kraju bi se probudio mišićaviji od Švarcnegera i Stalona zajedno.
Naspram filma "Groundhog day" ovaj je 0, nije vrijedan ni spominjanja ponovljenog proživljavanja istoga dana.
How to Train Your Dragon 2 - draža mi je jedinica, ali i ovaj je odličan. 5/5
A Million Ways to Die in the West - slaba ocjena na IMDB-u, ali ja sam vrištao od smijeha. Jednostavne i efektne fore. 4/5
Search ResultsTransformers: Age of Extinction
Search Results
- Transformers: Age of Extinction - predug i blesav film sa mutavim zapletima. Ali Optimus jaše T-Rexa i nema Šije Lebljufa, pa mu se oprašta. 3/5
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Hihihi ne znam ni kopipejstat kako treba. Jebale vas 2min za edit btw.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
The Wolf of Wall Street
Što se tiče radnje ništa posebno no solidno izvedeno od strane Scorsesea. Glumci su odlični, pogotovo Di Caprio, glazba isto dobra. Kao komedija je jako zabavan kroz skoro cijelo trajanje od čak nekih 2 sata i 45 minuta što smatram priličnim uspjehom jer komedije obično traju sat i pol - i većina ih nema dovoljno dobrih fora niti za toliko trajanje.
7,5/10