Karlo, izgledaš kao http://giphy.com/gifs/JyqoglsodDPO0
Karlo, izgledaš kao http://giphy.com/gifs/JyqoglsodDPO0
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ne znam ocito kak stvari stoje, ne bijase me neko vrijeme. Nadam se da niko nije fakat burnan. xd
Hf
Koji dupli standardi. Neki ovdje briju da je forum njihov pa ako im se nešto ne sviđa mogu banati i srati (ako je banan uopće?). Fakat čovjek nikog nije vrijeđao, piše gluposti i ima apsolutno pravo ih pisati. Ponašate se kao djeca u vrtiću.
Kao što je Sys rekao, staviš na ignor i bok. Meni su njegovi upisi fora i želim ih dalje čitati.
Ne daj se Niko!
ne seri
A kad se mene zato benalo, to je bilo u redu, je li?
I vi imate duple standarde.
Inače, nije da ja mrzim niku il nešto, vjerojatno je IRL ok lik, ali koja je svrha njegovog spamanja reklamnih linkova i stavljanja ružnih žena (ovo je diskutabilno je li namjerno)? Jedno je bit neozbiljan, drugo je pisat gluposti.
Valjda to što u svakom postu piše kako ga nije briga za naša mišljenja a trudi nam se ljutito odgovarat dokazuje da ni on ne zna šta radi.
Meni je on bio kul prije totalno i smješan. Sad ne znam ono.
Koji ti je nick bio prije?
xoxomajaxoxo
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
^lol
Moja replika je bila kratka, jasna i prenosila jasnu informaciju za razliku od svakog njegovog posta koji je ikad ovdje napisao. Ne razumijem kako njegove rime s okusom hrvatskih sitcoma ikome mogu ostaviti imalo dobar dojam, ali ako se radi o ukusu, onda je praktički svaki ban na temelju sadržaja posta bio na nivou personalnih preferencija.
Mislim, jebe mi se, neka onda spama i dalje, nije moj forum. Tko je impresioniran njegovim veličanstvenim ontopic postanjem 100 istih slika u ovu temu i tri posta o tome kako je Skyrim najbolja igra dovoljno da ignorira spamanje, neka lijepo uživa i iščitava iz tih postova kako je dobra osoba.
znam da bi se niko složio.
ja sam mislio da smo prerasli tu djecju ban i oftopik fazu, ionako nas je malo na forumu, dobro je dok se ista posta.
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
Dobar je Niko, naporan ko kurac ponekad ali barem dosljedan sebi.
#FREENIKO
Dobar je Niko, ali očito su neki (inside & outside) ružni forumaši ljubomorni na njegovu neprevaziđenu ljepotu i anđeosko srce koje ne zna mrziti. Božanski je praštati... #KARMA
Recimo da sam uspio opalit dobru fotku.
Samsung Pro815
ISO 50, f/2.5, 1/125 shutter i 45mm zoom.
Lajtning : 50W sobna lampa uperena u facu i A4 papir oko lampe.
Pa i iso sam ciljano za profilnu stavit tako nes, ko neki diler nemam ni jednu sliku na fejsu haha.
#kuhanimozak
#slickerthanaverage
pariš kumpir