Ne neg tvoju mamu LOL
Da, PS4.
Zašto ne naručiš iz Slovenije Destiny Bundle za 3000 kuna. City Express ti dostavi za 40 kuna.
Ak ti se ne igra Destiny, lako ga utopiš prek Njuške za 400 kuna
http://www.gameworld.si/playstation-...b-destiny.html
Pa ovak te na isto dođe.
Prestani ga nagovarat.
Posto smo u europskoj uniji u svakom ovlastenom sony servisu ti vrijedi garancija. Naravno uredjaj mora bit kupljen u zemlji koja je clan.
Onda čekam prvu vrijednu igru u paketu i naručujem od njih. 3000 kn zajedno sa nekom dobrom igrom nije puno. Samo ne znam koja je to igra kad ima toga ko dreka i na piceku.
Npr. Destiny
Da zaboravio sam na tu igru, to bi možda bilo vrijedno kupovine.
ako mislis na standarde, onda da
Spectrum, Amiga, PS1, PS2. Da, bit će da nisam nikada ni popeo. Inače PS2 sam nabavio dok još nije ni došao službeno u Hrvatsku. Dolazilo kompletno susjedstvo gledati plastičnu kutiju i ovu igru iako sam prvih mjesec dana vrtio samo prvi SSX i to demo...lol.
Ali ako misliš da mi konzola može zamijeniti PC varaš se. Bila i ostala kao sekundarna zabava. Jednostavno želim se maknuti od prokletog WOT-a. Čim sjednem za PC palim to govno od igre. Već sam ga 4-5 puta brisao sa kompa i opet instalirao nakon par tjedana.
Razočarao me PS2, nakon što su mi je riknula izgubio sam volju a imao sam i priliku posuđivati trojku. Odigrao sam neke od ekskluziva koje su me zanimale.
http://www.tomsguide.com/us/destiny-...ews-19221.html
Can you play alone or offline?
While you won't always be playing with other people, Destiny requires an internet connection to play. Bungie designed destiny to be a living, breathing open world, which means you'll often bump into strangers when you're tacking story missions or exploring a new planet. While this adds to Destiny's dynamic, it's certainly not for the type of FPS fan who wants to play a contained, offline solo campaign.
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Ofc.