Simpa ste mi ti i Xero ali ne mogu vas cijeniti jer pljujete po Rockstaru dok uživate u Saint's Rowu i Infamousu.
Najprecjenjenija igra ikad
Saints Row zna da je smeće i ne srami se toga. Vrlo su temeljiti.
Možda ipak ništa od PC verzije, LOL
http://foxweekly.com/2014/08/28/buzz...cancelled.html
marketinski trik, a i koga boli kurac vise
idioti su zbog igre vec odavno pokupovali konzole
Dok ne izađe službena vijest od Rockstara ne vjerujem nikome.
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
koga boli kurac, sad im sigurno necu dat pare. nije ni da sam prije razmisljao o tome, super su im portovi za gta 4 i la noire, a i hvala im na red dead redemptionu koji je na pc-u mogao bit jedna od ljepsih igara ikad
rdr dopizdi brze od gta
samo je fors jer je kao ekskluziva
Max Payne 3 bog.
niti jedna
Dobro ste me sitili da moran više prodat to ćesme od GTA V.
A od kuda je vjetrohodač? Ako je iz Bjelovara kao i onaj Karlo iz Bjelovara onda je lošiji od kurca.
ja sam iz Bjelovara
ali vjetrohodač nije, brijem.
#paperplatoongoonz
Želin gledat ljude kako igraju GTA V da se uvjerin da stvarno uživaju. Virujen da su to samo floskule jer ono, svima je GTA super pa mora bit i meni. Nemoguće da je neko uživa rješavat misiju koja se sastoji od 2-3 desetominutne vožnje sa najsporijin auton ikad, to je bila kap koja je prelila čašu. Mora san s Trevoron doć do nekog mista sa jebenin kamionom, on je tu sra nešto 2 min, onda san taj jebeni kamion vozija na druog misto i onda san na kraju mora odvest Trevora kući. Pola sata je otišlo na najsporiju vožnju ikad, a to je bila jedno 3. zaredon misija na tu šemu.