ako se dobro sjecam ima tam irski pub u blizini
Tolkien's House novi najdraži kafić. Dobra mjuza i look, čak je cjenik zakon.
Jel ima još nešto ovako kul tematski da posjetim, baš je gušt
ako se dobro sjecam ima tam irski pub u blizini
vlasnik u hdz-u?
rejnđer je potopljen. slatina pod vodom ko atlantida
Boli me kurac tko je što i gdje. Boz može posvjedočiti ovom:
Sjedi nas petero za stolom. Želimo naručiti novu rundu. I Boz i ja gledamo prema vratima ne bi li vidjeli konobara. Konobar proturi glavu van. Nas obojica iste sekunde dignemo ruku, ali se konobar već uspio vratiti natrag. Ptica jebena trkačica.
Kasnije tu večer, pridruži nam se još četvero ljudi za stolom. Došli su za stol u, recimo, 22:40. Konobara nema, nema i nema. Izađe konačno van u 23:05, ovo četvero želi naručiti. "Žao mi je, radimo do 23 sata".
Neimenovani akter za stolom, nazovimo ga B: "Jebo te Hitler."
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
lel
Budim se u tri ujutro sa muhom u uhu. Jebeno.
Što ti je šapnula?
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
ur a faget vjerojatno
Još sam nedavno bio čitao horor priče o ljudima sa insektima u glavi, fala gugl.
Koji kurac je svijetu. Sve neka ubojstva, nesreće, ratovi, narkomanske igle, samoubojstva... ili je to periodično kao i inače, pa samo više primjećuješ![]()
Svi smo mi Mirko.
Nema ničega od toga više nego što je ikad imalo...
Ova rečenica ti je super.
Jel ima ko kakvih iskustva sa VIP tv-om?
Konačno savršena stvar za Xeru. PC konzola. lol
http://www.alienware.com/landings/alpha/
Kao da su PS4 ili Xone nešto drugo od PC konzole.
Kako nemaš ekskluziva? Pitanje mogu li se ugodno igrati na kontroleru, ali to se da riješiti sa bežinom tipkovnicom i mišem...ali ekskluziva ima više nego na pojedinoj "konzoli".
Pa pristup Steamu je super stvar, a ekskluziva za PC ima daleko najviše. Sad to kaj ti ne pašu je druga stvar.
Problem Alphe je kaj je preskupa za to kaj nudi, a nudi dosta loš hardware za koji developeri neće previše ulagat u optimizaciju jer je to u suštini najobičniji underpowered PC (ako se gleda najjeftinija vatijanta koja je skuplja od Xbonea sa kinectom) koji će možda godinu-dvije normalno vrtit igre.
Uglavnom apsolutna glupost, za te pare se da složit puno bolji steam box.
Ma složiš si sve sam, tak normalno. Ovo je za nekoga tko ne zna za bolje ili ga baš briga.
Dobro aj besmisleno je otvarat raspravu o eksluzivama jer smo to već dosta puta prešli. Ali onako ovo je baš žešća besmislica. Koja optimizacija, to je običan PC upakiran kao konzola, onaj i3 setup je već sad zastarjeo. Onaj tko hoće kupiti će PlayStation ili Xbox, ajde valjda postoji netko tko i kupuje Nintendo. Uopće ne shvaćam kome oni ovo misle prodavati.
Izgleda da je državni aparat konačno postao svjestan da je magarac kojg tjeraju jako isplazio jezik i bolno, smrtno riče. Izgleda da konačno postaju svjesni da će još malo crknuti pa da će tovar sa njegovih leđa morati staviti na vlastita dok i sami ne crknu, što će zbog ogromne količine terata biti rapidno brzo. Sad su odlučili dati tom magarcu deset minuta odmora, malo vode i starog sijena, makar da poživi još koji dan.
Kako državni BDP tone već šestu sedmu godinu za redu po čemu smo rekorderi, odlučili su malko smanjiti poreze kako bi građani dobili 300 kn na plaći, i to valjda svi. I oni koji su privatnom sektoru i pune proračun a imaju prosječno manje plaće od onih u državnom sektoru i samo prazne proračun. Kad se već dijeli..jel tako inače bi bila nekakva diskriminacija. Čak razmišljaju smanjit TV pretpaltu sa 80 kn na 40 kako bi gladni mogli kupiti kilu mesa, onog najlošijeg da se bar jedan dan najedu kako treba.
Pitam državni aparat zašto su takve kukavne pičke, ako su do sada znali pretovariti magarca i lupati ga do kliničke smrti, imajte kičmu do kraja i nemojte reanimirati mrtvog magarca.
Eto sad mi je malo lakše![]()
Jesi ispravno računao ili po onim formulama iz žutog tiska? Radnik s cca 5-6000 kuna plaće će dobiti 30-40 kuna na taj iznos.
Šta ima
Jbt baš mi je dosadio forum neznam, trebam započet neku svađu
Čime da popunim prazninu, dolazim ovamo gotovo svaki dan od 13-e![]()
Da, prosječno će biti 50-ak kn povećanje plaće. Naravno, vlast će tu proračunsku rupu zakrpati na zločestim kapitalistima tako da će im oporezivati reinvestiranu dobit. Neće službeno, no "postrožit će se kriteriji oko dobivanja olakšica".
Koja komedija od države.