The Wolf Among Us
Dojam uništen užasnim tempom izdavanja epizoda.
Igra je počela dosta dobro, u početku je znalo biti nekakvog gameplayja, istraživanje i to, no sve se svelo na obavljanje razgovora koji na kraju ništa ne znače jer su svi ishodi isti.
Ugurano je jako puno likova za koje te uopće nije briga jer su svi blijedi, nezanimljivi.
Sam kraj je antiklimaks u kojem imaš jedan veliki razgovor i to je to. Meh.

Telltale je pogodio sa prvim The Walking Dead i zbog njega su iz nekog razloga dobili tako visoke ocjene za ovu igru, valjda je svima u glavi da moraju voljeti njihove igre.
The Walking Dead je imao par likova za koje si mogao mariti te je pogodio nekakvu emocionalnu notu.
Ovdje imaš Bigbyja koji hoće trpat Snow, Snow koja želi bit popularna među siromašnima i Colina koji je jedini kul.

Nadam se da je The Walking Dead Season 2 bolji. Game of Thrones i (pogotovo) Borderlands sam već otpisao kao smeća.

Heavy Rain
Igra ima ružne modele, užasne kontrole i najgori voice-acting ikad.

Ali svejedno ima neki svoj šarm. Može se usporediti sa trilerima B produkcije ili još bolje sa onim krim knjigama koje kupiš na kiosku za 10kn.
Igra ima dosta visoki replay value s obzirom da ti svi likovi mogu poginuti u par navrata i ima jako puno ishoda.
Ima hrpa rupa u priči ali kao što smo ustanovili priča je trešina tako da ne uzimam im to za zlo.

Zanimljivo mi je vidjeti koliko je Quantic Dream tehnički napredovao od Heavy Raina do Beyonda.
Kao da se radi o različitim generacijama konzola, a ne o par godina razlike.

Mislim da ću sljedeće Ninja Gaiden Sigma 2.