Darkling se ubije kad vidi da igraš FPS gejpadom.
jesam vam reko da je darkness 2 odlican.
Igrao malo coop kampanju offline i mogu reći da mi se i to sviđa.
Kratke misije u novim mapama koje nisu kopija onih iz glavne kampanje, uz voiceacting, 4 nova luda lika, par starih iz glavne kampanje, humor i priču koja se nadovezuje na međusegmente glavne.
Gameplay je više pucački, jer nemaš sve razne moći ko Jackie, ali svaki lik ima nešto.
Sve u svemu, igra je pravo ugodno iznenađenje i osvježenje, pogotovo poslije suhoparnog Syndicatea.
Sjela mi je ko budali šamar.
Igram sad KOTOR 2 nekih 15-ak sati, obavio sve na Nar-Shaada. Zaboravio sam više manje sve, sjetim se donekle nekog lika ili companiona, ali to je to. I ne znam dali to ima veze sa ovim content restoration patchem ili mi jednostavno sa 16 godina igra nije dobro sjela, ali sad mi izgleda baš odlično. Čak bih rekao da mi je zasjenila skroz prvi dio. Je da je bugovita i ne baš stabilna, ali atmosfera je puno mračnija, likovi zanimljiviji i sa puno boljim dijalozima (Kreia je vrh), zaplet je zasad jako dobar, dodaci borbi i dijalogu jako dobro pašu i sad mi stvarno nije jasno zbog čega mi je prvi ostao u toliko boljem sjećanju, ako je ova igra bila u istom stanju i prvi put kad sam igrao.
Anti-master-race mode on.
Spojio sam laptop na veliki TV, upalio Witcher 1, spojio PS3 kontroler, naštimao kontrole i radi glatko.
Koji preporod. Igra na TV-u izgleda bolje nego što je ikad izgledala na bilo kojem monitoru.
Kontrole na PS3 kontroleru sam si odlično namjestio i igram bez problema.
Dokaz da je igra mogla komotno na konzole, bez puno posla.
Jedini problem su sitna slova u inventoryju i journalu, no to bi programerima bilo čas posla promijeniti.
Također gledam i serije na TV-u preko laptopa. Preporod.
Zašto se toga nisam prije sjetio.
Kad razmislim, sad ću moći i Bloodlines tako, pa možda i prvi Risen, koji Gothic, NWN 2...
Brutala!
Wind jesi koristija nekakvi xpadder ili?
baš jebeno glup tip
stvarno bi RPG rađe igrao joystickom nego mišem i tipkovnicom? :/
#paperplatoongoonz
ovisi...ako je klasični izometrijski onda nema šanse da bi igrao gamepadom, no akcijski tipa Dark Souls/Witcher malo bolje funkcionira s gamepadom...no nije neka značajna razlika i rekao bih da u potpunosti ovisi o osobnim navikama, za razliku od FPS-ova gdje tipkovnici i mišu dajem potpunu prednost ili sportskih/utrka gdje mi je gamepad očiti izbor
Kupi Windwalkera i nosi ga doma.
Prvi Witcher se ne može igrati na gamepadu jer baš treba ciljati mišem i ima hrpu malih ikona na sučelju.
Dvojka je button smasher smeće, pa nije bitno na čemu se igra kad je najbolje ne igrati.
Itekako može.
Ciljanje funkcionira isto ko u Dark Soulsu ak ne lock-onaš.
Desna gljivica je miš, tj. okretanje kamere i brzinu sam pogodio savršeno.
Za svaku ikonu postoji hotkey i sve sam ih postavio baš kako treba.
R1 je udarac i use (lijevi miš), L1 je magija (desni miš). R2 steel sword i šaltanje kroz 3 stila, a L2 silver.
X je inventory, kvadrat i krug magija next i previous, trokut je vraćanje mača na leđa.
R3 je mapa, L3 hero screen (koji ni ne treba osim za level up).
Tri strelice su tri quick-slota, a donja strelica stiskom mijenja layout na kojem sam namjestio još neke stvari kao quicksave, mijenjanje ostalih oružja (koja ionako niko živ ne koristi), itd.
Funkcionira savršeno. I za borbu i za skupljanje biljaka (Xeronjo).
Jedino su slova u journalu presitna za gledanje iz kauča, kao što sam reko.
I tak bi dosta drugih PC RPG-a fino funkcioniralo: Bloodlines, Risen, NWN 2, Blade of Darkness (koji sam već igrao s kontrolerom)...
Za Diablo, Planescape i slične znam da ne bi, kao što sam već reko (point&click, jel).