Čovjek je u pravu, ja ne znam što ti želiš dokazati.
Čovjek je u pravu, ja ne znam što ti želiš dokazati.
Pa ne kužim taj hejt na penale. Jebote nebi da su teška dosada i da dugo traju, pa je ono oh ne penali. Onako prije bih gledao to nego još 30 minuta neke dosadne trakavice sa izmrcvaljenim igračima. Pod tim mislim da se nebi bunio niti najmanje da jedan dan ukinu produžetke i ide se direkt na penale.
Samo je razlika ako je penal u regularnom dijelu, onda se može pospremit iz odbijanca tj. opet postaje aktivna igra što je opet šou.
Pa tko kaže da su penali dosadni? Naprotiv, napeti su, ali su glup i neadekvatan način završavanja utakmica. Dva tima su se borila i trudila i bila jednaka (bar po rezultatu) i na kraju odluče penali koji su skoro kao bacanje novčića na glava-pismo. Eto, to.
Nije to baš glava pismo. Ima igrača koji su se izvježbali pucat penale i koji se mogu dovoljno smirit i opalit kako triba, a ima onih koji se useru ka grlice i jedva se dobace do branke. Može se dogodit da ovaj pogodi stativu, ili da sklizne pa falije udarit, ali nije da puca zatvorenih očiju.
Nek zivi onda od 200 eura tjedno ako ne moze izvest posten penal, koga on to jebe.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Kad smo već kod toga, je li itko primjetio da su nogometaši daleko najlošiji sportaši što se tiče skillza u odnosu na uloženo vrijeme? Da vježbaš bilo šta toliko dugo godina koliko nogometaši nogomet, bio bi čisti pro. Oni bi trebali bez ikakvih izlika iz 100 šuteva pogoditi istu točku na prečki koliko to treniraju, a teško im je pogoditi i okvir gola.
^pretty much istina.
smiješno mi je da netko ko toliko dugo i puno trenira ne može pogoditi jebeni kut sa 11m.
#paperplatoongoonz
Shaq je imao posebnog trenera za slobodna bacanja.
Puno lakše je rukom pogodit nego nogom. Gotovo sve što radiš radiš rukama. Noge koristimo samo za hodanje.
Btw. Igrao sam kao klinac u Zrinjevcu dok je bio prva liga godinu ili dvije, prošao selekciju i tak to, tak da znam
I da, u ve'ini sportova primaš rukom pa bacaš, a nogom udaraš objekt tak da je teže.
kakva racionalizacija
Je možda objektivno teže, al opet to nije nikakva izlika da profesionalni sportaš koji trenira x godina i koga plaćaju bezbroj miljuna dolara da pogodi gol promaši gol.
Nisu svi igrači kao Messi.
Onda ih ne bi trebalo plaćat miljune.
Trebalo bi i Federeru uzeti sve jer nije sposoban pogoditi prvi servis svaki put. Sportaši općenito najpoštenije zarađuju te milijune.
Izvorno postao Marvin OCX
Ne zarađuju jer tenis nije popularan kao nogomet. Ne mogu se ta dva sporta uspoređivati, ni po načinu financiranja i funkcioniranja ni po bilo čemu. Jednostavno neusporedivo.
Mada, i oni prosječni tenisači sasvim dobro zarađuju. Čilić je uzeo skoro 8 milijuna od nagrada do svoje 25. godine, a nikad nije prismrdio osvajanju nekog bitnog turnira. Isner, Almagro, Simon, Monfils, Verdasco... Ni ne čuješ za njih na turnirima, a svi su milijunaši.
Osim našeg Ivaniševića koji je sve spisako.
Možda mu je ostalo nešto ušteđevine s obzirom da je tokom karijere bio prijavljen u Monacu. Uostalom, kao i Ančić, Ljubičić, Čilić...
Izgubljeni je usporedio zaradu tenisača i nogometaša, na to se odnosio post.
Gluposti, od svih klinaca koji se krenu baviti nogometom, fantastično mali postotak ih uopće dođe do profesionalnog nogometa, a kamoli da igraju na nekoj svjetskoj razini gdje imaju šansu imati basnoslovne plaće. Radi se o užasno malom krugu ljudi čiji je talent na tolikoj cijeni. Apsolutno mi je blesavo kad ljudi gunđaju kako treba nogometašima smanjiti plaće samo zato jer ih žulja kad vide pojedince koji u cca 20 godina karijere zarade koliko bi oni zaradili u 4 života. Kome smeta, može ne kupovati karte za utakmice i bilo kakve rekvizite, gledati reklame itd.
Sve je to u redu dok u njihove džepove ne ide lova iz porezne blagajne. Neka se financiraju isključivo privatno, ulaznice, sponzori, članarine i sl. Ide mi na jetra pravdanje profesionalnog sporta bilo kavim nacionalnim interesom.Npr.ako građani naprave stadion oni neka plaćaju stvarnu cijenu najma i sl.