Stranica 91 od 100 PrvaPrva ... 41818990919293 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.701 do 2.730 od 2973

Tema: PS3

Senior Member You have been warned flander's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2006

Re: PS3

kani se Infamousa ako Boga znaš, radije odigraj Batmana AC i AA, od igri bih preporučio Raymana Legends jer je veoma zabavan u multiu

Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006

Must-play su te igre koje si naveo, ovo ostalo ima vremena.

Zlatni dani PS+ su prošli ali vjerojatno će i dalje izlazit dobrih igara.
    No teško da se može svrstat u must-have domenu (osim ako želiš imat cloud podršku za saveove).

Senior Member Giant leap for forum crnisokol's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Maloki Pregledaj post
    Zlatni dani PS+ su prošli ali vjerojatno će i dalje izlazit dobrih igara.
    baš sam pogodio vrijeme za kupit PS3

mada mogao sam i koji mjesec ranije, al dobro

Datum registracije
    Jan 2006

ja od kad imam plejku niti jedna jednom sam uplatio PS+ i to kad je bio BL2, Metro Last Light i DmC, jedino mi bilo žal za MGS ReVe koji je bio mjesec nakon što min je istekla pretplata

Datum registracije
    Feb 2006

Prodaje ti neki frajer na HCL-u za 60kn.

Datum registracije
    Jan 2006

ma netreba mi, sad sljedeće kupujem TLoU i Raymana + gamepad, da mogu sa sestrom se zajebavat, i onda sam miran što se igara tice do MGS:TPPa, eventualno ako bude kaki popust pa si uzmem neš, al sve sa liste sam vec pokupoval/odigral

ovo ono počinjem delat 1.7.

fingers xed

Datum registracije
    Feb 2006

Dođem te posjetit.

Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Opet sam 11.
    Sad stisnut i u top 10. Pice nubovske.

Datum registracije
    Jan 2006

ja sad španam Batmana AC one mape, prezabavno, baš si gledam trofeje, ako bi skupio platinu u batmanu imal bi 999 xD

baš me zanima koji ce bit ljubilarni tisućiti ^^

Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Uvijek ti jubilarni budu neko smeće. Onak...

Multiplier 5x
    LittleBigPlanet 2

Datum registracije
    Jan 2006

a gle ako se to baš desi, sjetio sam se da imam GoW 3 gdje mi je ostal jedan trofi do platine, a to je da pređem na hard xD

Batman AA i AC sam odigrao na PCu pa necu nabavljati za PS3. Jel Origins valja?

Ostale prijedloge cu pogledati, tenks. Jos uvijek se dvoumim za PS+.

Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    May 2008

Mislim da ti PS+ ne treba. Tu i tamo dobiješ veći popust na saleovima, a što se tiče igara, imaš prvo dosta ekskluziva za odigrat tako da eventualno kad odigraš sve naslove koje si imao u planu.

Datum registracije
    Feb 2006

Batman Origins je mrtvo smeće.

Datum registracije
    Jan 2006

Origin je copy/paste ACa samo sa užasno lošim combatom i gamebreaking bugovima, posebice borba sa Killer Crocom lol

tolko sam puta igrajući AC imao dejavu na Origins, cak sma bio i pomješal radnju lol

Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Azer 2.0 Pregledaj post
    Batman AA i AC sam odigrao na PCu pa necu nabavljati za PS3. Jel Origins valja?

Ostale prijedloge cu pogledati, tenks. Jos uvijek se dvoumim za PS+.
    uzmi u obzir i da Sony već jedno vrijeme ne radi i neće više raditi eksluzive za PS3 (jedino ak računaš LittleBigPlanet 3), tak da će u Plusu za PS3 u budućnosti biti skoro sami multiplatform naslovi...eventualno ak ubace The Last of Us i Beyond: Two Souls i to je uglavnom to što se tiče eksluziva...

po meni se Plus više ne isplati uzimati isključivo za PS3, jedino ako namjeravaš kad-tad kupit Vitu/PS4

Datum registracije
    May 2008

Ja sam bio siguran da ću uzet ps+ kad uzmem plejku, ali evo u ova 2 mjeseca još nisam imao trenutka da nemam jednu igru koju igram i barem 1-2 koje čekaju. Ili uzmem nešto na saleu, ili utrejdam preko Reboota, tako da mi ps+ stvarno ne treba.

Ovaj cloud saving mi nešto ne znači jer sejvove mogu jednostavno ostavit na ps3, a vjerujem da se neće nešto zasrat pa da se pobriše sve.

Datum registracije
    Dec 2005

ja sam ga uzeo pred godinu i tri mjeseca (baš mi ističe sljedeći mjesec) i dobio stvarno hrpu odličnih igri...ove godine nabavljam Vitu, a u budućnosti i PS4, tako da se meni i dalje i više nego isplati...6 igri mjesečno za 365kn godišnje je odličan deal, a i s vremenom će vjerojatno počet dijelit i AAA PS4 igre, PS3 i dalje dobiva solidne naslove, a Vita je u zadnje vrijeme dobila odlične igre...Plus imam za novije stvari, a starije uzmem nove izvana za nekih 90-100kn ili rabljeno za 40-50 kn...a upadne tu i tamo i neki dobar deal na Storeu...

Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014

Taj PS+ je baš jeben deal kad imaš 2-3 njihove konzole. Platiš siću za ono što dobiješ. Inače Azer nemoj preskočiti inFAMOUS. Mene je on najviše iznenadio i Resistance 3. Za ovo ostalo sam očekivao da rula, al njih sam išao probati tek tako kad su već tu.

Pa LBP3 je i za PS4, neće više bit igara isključivo za PS3. Eventualno nekakvi PS3/PS4 cross naslovi kao MGS V, LBP3, Destiny i slično.

Datum registracije
    Dec 2005

Persona 5 će biti PS3 ekskluziva.

Datum registracije
    Jan 2014

I vjerovatno ništa više ili možda još pokoja tako low profile igra. Persona i nije baš toliko razvikan serijal. Svi udarni naslovi se šaltaju na novu generaciju.

Ja brijem da će se još neko vrijeme pošteno štancat cross-gen naslovi dok prave nextgen igre ne počnu u većem broju stizati na nove konzole. Onda će kasnije biti situacija kao što je i za PS2, čim se situacija zakuha sa PS4/XOne na PS3 će se izbacivati samo neke japanske igre, pokoja zalutala igra tipa movie igre i sportske simulacije.

Datum registracije
    Dec 2005

Persona je vrlo cijenjena igra onima koji prate japanske RPG-ove. Tipa Arby.
    Ali je praktički Atlusova praksa da izdaje još 2-3 godine za staru generaciju konzola iako se već svi prebace na nove.
    Tako je i Persona 4 izašla za PS2 dobre dvije godine nakon PS3.

Al tak to bude. Kad izađe nova konzola, na staroj ekskluzivno izlazi samo hrpa japanskih igara.

Senior Member It lives by night Sonik's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014

Ne znam šta je razvikano ako ne Megami Tensei sa svojih nekoliko pod-serijala. Persona je samo jedan dio.

Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Izgubljeni_v2.0 Pregledaj post
    I vjerovatno ništa više ili možda još pokoja tako low profile igra. Persona i nije baš toliko razvikan serijal. Svi udarni naslovi se šaltaju na novu generaciju.
    Persona možda nije mainstream, no tko je imalo zainteresiran za jRPG-ove onda je tu Persona vrh (u biti sve Shin Megami Tensei igre od Atlusa)...još nikad nisam kupio igru odmah po izlasku, no evo za Personu 5 bi mogao napraviti iznimku , čak se i buraz ponudio da on financira dio

a i dobro Weky kaže, Atlus ima praksu izdavat svoje udarne igre kad već izađe sljedeća generacija konzola...mislim da su za PS3 dosad napravili samo Catherine

Datum registracije
    Jan 2014

Pa kažem da Persona nije toliko razvikan serijal jer je ciljan samo za određenu publiku. Ja se igram već još od doba NES-a pa sam za nju tek pred godinu-dvije saznao, a igra se vuče još od PS1. Vjerovatno zato jer su mi jRPG-ovi totalno nezanimljivi pa taj dio igara uopće ne pratim. Al svejedno vjerujem da isto tako dobar dio ljudi uopće nezna za Personu a zna za jedan Uncharted.

Datum registracije
    Dec 2005

Ja sam imao predrasude prema Personi jer pršti iritantnim japanizmom, ali na kraju je igra zbilja zanimljiva.

Senior Member Respawned sorcerer Duke v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014

Neznam, idem guglat da vidim kaj je, izleti mi dio opisa igre: "The game aims to be an emotional experience that will present players with a mix of emotions that will leave its audience with a strong sense of catharsis." I onda iduća stvar ovaj SS iz igre:

tumblr_inline_mx6jfzSs6K1qldhit.jpg

Mislim daj me nemoj jebat.

Datum registracije
    May 2008

Ja sam naučio da Japanci često izbacuju jebene i inovativne igre koje osobno ne bi štapom dirao.

Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Duke v2.0 Pregledaj post

To je muški lik, neki mladi detektiv full predan poslu, pa je screenshot sasvim ok.

Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Duke v2.0 Pregledaj post
    Neznam, idem guglat da vidim kaj je, izleti mi dio opisa igre: "The game aims to be an emotional experience that will present players with a mix of emotions that will leave its audience with a strong sense of catharsis." I onda iduća stvar ovaj SS iz igre:

tumblr_inline_mx6jfzSs6K1qldhit.jpg

prešao sam igru no ovaj outfit nisam vidio...inače ova rečenica je točna, igra uspijeva biti atmosferična i poveže te s likovima...

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •