Ako ništa drugo, jedini koji nije zglitchan.
Ako ništa drugo, jedini koji nije zglitchan.
Ta igra je apsolutno enormna da ne ide u konzolu.
PC master race. Konzolašima je igra preteška.
Samo kaj ja konzolu nemam već 10 godina, al ajde![]()
Zašto onda ne igraš WOT?
Bolje WOT, možeš jako pucati na neprijatelja.
se isplati kupit Witcher2 za 4€ nisam nikad igrao witchere
Naravski, jeben rpg.
97/100
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Uglavnom.... jebali vas bugovi. Pogotovo AI bug, brate svaka sandbox igra ih ima. Pokažite mi sandbox igru koja nema AI bug da je odmah idem igrati.
Tu ste se našli diskutirati i plakati, buhuhhu frajer se okreće na mjestu, ovo-ono. Kad tako nešto vidiš nasmiješ se, upucaš ga i ideš dalje. U ostalom nisu se svi NPC-jevi zbugali pa da baš ne možeš igrati. Baš ste picajzle...
I ja bih volio da takvih bugova nema, ali baš da ću prekinuti igru zbog toga...nikada.
Ne nego satalker nema ni jedan jedini značajniji bug u igri, pogotovo ne neki koji bi smetao. Za jednu tako otvorenu igru, za jednu tako nelinearnu igru, za jednu tako taktički slobodnu igru, za jednu igru slobodnu po pitanju različitih opcija igra ima neočekivano malo bugova. GTA naslovi npr imaju desatk puta više bugova a daleko su zatvorenije i taktički siromašnije igre.
Joj da me nemoj jebat sa slobodom i taktikom, sastoji se od tog da kupiš poluatomatsku pušku s optikom i silencerom i sve snajpaš iz daljine. Stalker je jako jednostavna igra.
@IGoR_2803 Ti si budala od čovjeka, neznam kaj da ti drugo velim![]()
prljavi konzolašu hurr durr
Složi si PC pa ti neće bit alpha, hehehehe
Imate digitrone.