on igra mobe
Ili?
Po deseti puta. Postao sam link gdje se fino vidi kolika je razlika između low i ultra na desetak garfi procesora. Jedna GTX 560TI ima na low 86 fps-a dok na ultra ima 40. Ti neznaš čitati ili ti treba nacrtati?
GDJE JE TU PROBLEM U OPTIMIZACIJI?
To ti tvrdiš. rekao sam da bi trebalo testirati na različitim komfama svaku pojedinu stavku pa onda donjeti zaključak. Sama činjenica da si igrao igru na med/high sa grafom iz 2008 godine koja je i u trenutku izlaska bila srednja klasa, dovoljnop govori koliko je igra bila dobro optimizirana s obzirom na prikazanu grafiku.
Aj pitaj me još jednom, po da se moram još deset puta ponoviti. I tako će samo mene banati nakon ove rasprave.
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Mene samo zanima zašto Geralt ne rolla nego radi onaj skok unazad? Ali osim toga izgleda predivno.
Da se vratim na diskusiju o optimizaciji. Tomb Raider je super optimiziran jer je izašao 2013. i leti na starim kantama. Batmani su bili super optimizirani. Witcher 2 je optimiziran za drek.
Pogotovo ako uključiš tressfx, onda super radi. A i Bataman na starom unreal 3 engineu..GG. Sve nabrojano je sasvim uredno optimizirano uključujući i witcher. Nema nikavih problema na različitim klasama kompova. Moj šogi uredno vrti witcher 2 na athlonu X2, 3GB rama i 8800 GT grafi sa 512 mb rama. Samo čovjek je svjestan da to ne ide na high. Radi mu najnormalnije.
Zašto se konstatno praviš glup da gnjojiš temu? Znam da imaš hardwerskog znanja tako da nije do toga da neznaš. Te dvije konfe su identične. Imaju Althon X2, 2GB rama, i gotovo identične grafe. 9600 GT je prepakirani 8800 GTS a razlika između toga i 8800 GT je u nijansama, ako ikakva. Dakle konfe su iste. I sad postaš video sa 4GB rama i C2D koji je naspram Athlon X2 znastvena fantastika, a k tome je riječ o CPU zahtjevnoj igri. Optimizacija u jedinici je bila za drek kada je izašla, a kakva je situacija u dvojci neznam.
I neznam uopće zašto si sad ovako nešto nabrijan, ponekad bi i nešto normalnog pisao. Sad ti netko nešto napiše ti to lijepo pročitaš i onda zamisliš neku svoju verziju tog posta i odgovaraš na post. Ideš na neka PC master race izdrkavanja s kojim se apsolutno nitko ne slaže. Čak ni ostatak PC pristaša.
Da ne bude sve offtopic, nisam igrao još Witchere al ovo mi s E3 izgleda jebeno. Ako ništa drugo lijepo izgleda. Mogao bih prva dva preći taman prije izlaska pa uživat u trojci.
Evo i još slabiji komp pa nekako radi, sa 8800 gt radi bez problema.
čitanje ovu temu me navelo na zaključak da jedino ko hejta ovu igru su idioti koji neznaju naštimat kompjuter i igru, te idioti kojima je preteška. heh fuck logic
Kako je dobar onaj video šta je Arby stavio. Izgubio bi se u onoj šumetini, sjeo na panj i samo osluškivao zvukove, ko meditacija, ajde izlazi više.
Sažem se. Igra dobro napreduje.
inače.. jel se to meni čni il na onom xboxu igra šteka?
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Ne da šteka nego trokira ko trabant.