(Mislim da ju je Cersei potplatila.)
Inače zadnjih 10-15 minuta je odlično; razočaranje i bijes Tyriona su vrhunski.
(btw, ja se slabo sjećam iz knjige - je li Shae izdala (zapravo lagala) Tyriona zato što je namjerno htjela da mu se osveti zbog njegovog negodovanja oko njihove veze ili zbog toga što ju je Tywin potplatio/zaprijetio da svjedoči protiv Tyriona na suđenju?)
(Mislim da ju je Cersei potplatila.)
a tywin jebo
Novi video 7 ipo minuta
Balkanski MMO Community http://mmo-balkan.com
sad treba 2 tjedna čekat Eliu
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Cek Oberyn ce se boriti protiv mountaina, meni su svi bili spoilali da ce to biti neki Viper
bromance <3
Ok, srsly, nakon ove epizode danas sam skužio da je ova sezona jebeno dobra.
Ljudi govore da je dosadna.. razumljivo, ima najmanje akcije do sad.. al tematski ovo je vrh. Razvoj likova i problematika koja se skriva u epizodama je very good.
Današnja epizoda je odlično režirana/montirana; sve su dijalozi koji se jako fluidno nadovezuju jedan na drugi, svi su tematski ili uzročno-posljednično povezani (za razliku od recimo druge sezone u kojoj sam baš primjetio nedostatak neke koherentnosti u montaži pa je cijela stvar nekako.. nepovezana).
Nego, super je kako je ovaj razgovor u tamnici pretty much nekakva obrnuta verzija onog razgovora iz prve epizode između Tyriona i Jona; ovaj put se taj "oklop" kojeg Tyrion spominje na njemu počne raspadati kad ga Oberyn načme ko što je u toj sceni Tyrion načeo Jona
Mislim da su isti stunt izveli i prošle godine kada su napravili tjedan dana pauze između 7. i 8. epizode.
"O, words are poor receipts for what time hath stole away."
- John Clare, Remembrances
jebo ja njima mater s praznikom, ako se serija emitira u cijelom svijetu zasto radi americkog praznika pauzirat
trpa cersei. inače, sansi će 5. sezona bit prva da je legalna, rejoice.
http://www.tv.com/shows/game-of-thro...-140078351276/
"My name is Oberyn Martell. You killed my sister. Prepare to die."
Ne znam za druge, ali meni je ovo bio vrhunac čitavog serijala kad sam knjige čitao
Sjećam se da sam bio na rubu napada panike dok sam čitao to poglavlje i rukom pokrivao djelove stranice da ne bi slučajno pročitao par redova unaprijed i spoilao si tenziju, srce lupa, glava se vrti, Elllliiiiaaaaaaa
oberyn najveći tepač svemira
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
jeste skužili da je zadnja epizoda bila krcata kopiranim scenama iz knjige brutalica