Stranica 123 od 151 PrvaPrva ... 2373113121122123124125133 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 3.661 do 3.690 od 4507

Tema: DotA 2

Senior Member My way or the highway hansi's Avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Re: DotA 2

u jebote sta ovo brzo ide, prosle godine je bilo oko 3mil, ove ce bit puno vise. vecina ovih viših goalova su mi meh, muziku nitko ne koristi, enviromental i base customization je smece i nepotrebno, 1v1 mod je neloš tho.

Senior Member My way or the highway Paran0a's Avatar
    Datum registracije
    Nov 2006

Jedino kaj me fkt zanima je taj 1v1, ostalo sam prozujao i ono , meh. Al fora mi je gledat kako se puni prize pool.

Jos samo da nabavim compendium

Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    May 2008

Nisam vjerovao frendu kad mi je rekao, ali dayumn. Skupili su već sad više nego za cijeli prošli Int jelda?

Datum registracije
    Jul 2009

>The International 2014 prize pool surpasses that of TI3 in < 24 hours. It is also now the largest prize pool for any single event in eSports as of today.

Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Jan 2014

oče mi netko kupit kompendium?

Datum registracije
    Jul 2009

http://www.twitch.tv/dreamleague kako rula turnir, predobri gejmovi, casteri najbolji ikad. Draskyl i lumi su odlicni, humoristicni su i imaju predobar game awareness i knowledge. ako mi stave jebenog ayeseea na TI4 zapalit cu sirotište

Šta su ovi compendium pointsi?

Datum registracije
    Nov 2006

Dizes lvle compendiuma tak.

INACE JOS SAMO POLJA MILJE I IMAMO 1v1 AOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooUUuu

Senior Member Respawned sorcerer ProzoЯ's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2009

Imam osjecaj da ce dodati jos goalova

Datum registracije
    Jan 2014

imam osjećaj da će trebat.

Senior Member Fight fire with fire
    Datum registracije
    Jan 2006

voldio bi da malo promjene te streach golove. il da ubace neke secret goalove kao nagrada communityu sto su im dali 20 miljona dolara, tipa bolji matchmaking il nesto u tom stilu, a ne ovakvi kozmeticki

Datum registracije
    Jan 2014

kad sam vidio new matchmaking u stretch golovima mislio sam da će stvarno napravit dobar matchmaking

Datum registracije
    Nov 2006

Ne kuzim kaj vam znaci dobar matchmaking

Datum registracije
    Jan 2006

nisi primjetio da nakon, recimo 5win streaka di imas savrsene suigrace koji znaju sto rade i sto treba i kad treba raditi, dode x gameova, od 1 do 5, u kojima dobijes ljude koji ne znaju kako kontrolirati heroja? matchmaking te vuče prema 50% i u tome je problem.
    Ne sijecam se kako je hon to bio odradio, ali znam da su bili lobby sa ratingom i samo win/lsoe bi se racunao. i znam da je na 1700+ bio svaki game i vise nego solidan. nebi dobio tim retarda. doduse, davno sam igrao pa mi se mozda sijecanje malo pomutilo...
    also, posto to sto ovdje trazim je nemoguce, bilo bi jebeno da vise izdaju map editor i da ljudi mogu vise napraviti custom mape za dotu2

Datum registracije
    Nov 2006

Iskreno ono sto sam ja primjetio je
    - Kada imam dobar i pozitivan stav cesce pobjedjujem
    - Kada pricekam par sekundi i vidim sto je tim pikao i sto nam treba winrate mi skoci za barem 50%
    - Kada flejmam tim igra gore , ja igram gore jer imam manjak koncentracije ( vise gresaka radim jer se fokusiram da tudje greske umjesto na svoje , << ovo treba vise ljudi uociti )
    - Dobri igraci imaju dobar rejting
    - Ljudima kojima su uvijek krivi fideri i rusi imaju los rejting

Zanimljivo je kako 100% dota communitya uvijek bude u timu sa debilima i oni su jedini koji ih sprjecavaju da napreduju.

Ja sam prihvatio cinjenicu da sam tu na ~4200 rejtinga i nemam problema sa tim. Nemam volje ic citat guidove i analazirat svoje greske u riplejevima da bih napredovao. Sto bi neko ko je zapeo u odredjenom mmru trebao raditi.

Datum registracije
    Jan 2006

ja sam dosao bio sa 4200 na 4600 supportanjem. da bi kasnije sa supportanjem zavrsio na 3800. to definitivno govori da support znam odigrati na dooljno visokoj razini, ali da me tim vuce prema dolje. kad si zadnji put vidio supporta da sve sam obavlja jer je tim uzeo 4 carrya? rado bi ja reko da sma ja kriv a ne tim, kada mi offlane timber ima build 4-0-0-1 i 2 u statsima i 5 deathova u 10minuta. kada mi solo mid invoker koristi samo sunstrike i coldsnap. kada mi safelane carry nemre u praznom lejnu lasthitati. sta da uradim kao support u tom slucaju?

Datum registracije
    Nov 2006

Zapravo sa tom logikom to znaci upravo suprotno.
    Igranjem suporta si skupio prvo 400 bodova , te nakon toga izgubio 800.
    To mi govori kao da ga neznas igrat

Datum registracije
    Nov 2006

Evo da i kazem svoje iskustvo koje me def uvjerilo da si ti sam najodgovoriniji za svoj mmr.

Bio sam na pocetku na nekij 4400. Popeo sam se do 4600 najvise, nakon toga sam pao na 4400.
    Tu je pocelo vrijeme kad sam imao neki sitan posao pa nisam mogao igrat dotu uopce te bi mozda odigrao tek pokoji gejm u dva tjedna cisto iz zezancije.

To je trajalo nekih 4-5 mjeseci. Normalno spustio sam se sa 4400 na 3800 jer me iskreno tak bilo briga koji mi je rejting i ugl sam se zajebavao.

I eto sad sam prosli tjedan konacno ulovio vremena za dotu ponovo. I odlucio sam se totalno fokusirat i tryhardat. U dva dana sam se vratio na 4200. Bez ikakvog problema. Igrao sam od supporta do kerija , stogod mi je u timu trebalo ( stvarno mislim da je tako najbolje dok nisi duplo bolji od svih drugi u svom bracketu ). Mogu rec da je prelagano proslo.

I eto sad me opet briga za rejting posto iskreno nemam kome ista dokazivat. U gejmove ulazim sa namjernom da se zabavim. Previse sam dote u zivotu odigrao da se i dalje nerviram oko nje

Datum registracije
    Nov 2006

I ja nisam NIGDJE vidio da su odlicni igraci zapelu u mmr-u kojeg ne zasluzuju.

Znas sto rade ljudi koji znaju da su bolji od trenutnog mmr-a ? Pikaju mid/kerija cisto da sto brze prodju kroz "elo-hell".

Tako je radio i onaj lik sto je isao dokazivat da ne postoji elo-hell.
    Kad je dizao mmr na nekom losem akauntu pikao je samo takve heroje i rekao da nema smisla da igra tisucu gejmova sa supportima jer bi to puno duze trajalo.
    Puno mu je lakse igrat mid i ownat igrace koji su puno losiji od njega.

Datum registracije
    Nov 2006

http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1398477

Sad sam nasao i thread. Sa 2900 na 5400.

Zanimljivo je kaj kaze za nas bracket

Summary: 4017 - 4509 within 29 games (24-5, 83% win rate), some minor upsets but nothing drastical. I'm really starting to dislike this rating range because people are defeatist, egotistical, they think they're very good at the game and try to tutor everybody else (why do they all think they're smarter than the other people at their rating, sigh), they whine and cry from beginning, try to force their item choices and opinions onto others (which are wrong most of the time) and generally are their own worst enemy and the reason they sit there. Games are generally unenjoyable, everybody seems to be fed up with dota here and while people can get annoying at higher ratings I can assure you it's nothing close to this. People who random heroes are generally -1 in the team as they won't repick even something that they can't play (earth spirit from my slark game) and then will just proceed to feed and be useless all game long. People also tend to tunnel vision a lot and die before using their spells or in extremely dumb ways, laning and farming ability slowly starts to get decent, however game sense is still low.

Datum registracije
    Jan 2006

= Citat = Izvorno postao Paran0a Pregledaj post
    Zapravo sa tom logikom to znaci upravo suprotno.
    Igranjem suporta si skupio prvo 400 bodova , te nakon toga izgubio 800.
    To mi govori kao da ga neznas igrat
    ak uspijes dignuti 400mmra sa supportanjem javi mi se. sa 4.2 na 4.6

siguran sam da je moguce da je dio poraza djelom moja krivnja, to sigurno, ali kao support ne mogu utjecati na game u tolikoj mejri ako m isafelane carry nije sposoban prazan lane lasthitati. sto sam ja tu mogao napraviti?
    bilotko sposoban dignuti se sa 4.2 na 4.6 il vise govori nesto o tom igracu. (izuzev tb/phoenix koji autowinaju gameove). carrye nemam naviku tolko igrati, tako da ka d me ta uloga zapadne ne briljiram. al opet, dobijem supporta kaj nece wardove kupiti il couriera upgrejdati. tu se ne moze puno napraviti nazalost...

Datum registracije
    Nov 2006

Da ti kazem da sam izgubio 800 mmr-a igrajuci mid pomislio bi da sam los mid player?

Datum registracije
    Jan 2006

da. ispod prosjeka za taj pocetni rating.
    da ja igram sa 4.6k mid, izgubio bi 2k ratinga prije neg bi poceo pobjedivati. i to jer sam los mid igrac. nista drugo.

Moderator Fight fire with fire Systematic Reverse's Avatar
    Datum registracije
    Jul 2006

ja sam isto ~4.2 i neda mi se dizat to sranje.

kad bi stalno pikao invokera, furija ili nekog hard kerija vjerovatno bi se dosta lako digao, ali neda mi se.
    #paperplatoongoonz

Datum registracije
    Nov 2006

Pa no , ak znas da si bolji malo se zrtvuj , pikaj kerija il mida dok ne dodjes u skill kojem pripadas. I onda igraj kaj oces.

Kad igram sa frendom kaj je 600 mmra ispod mene mogu igrat mid i unistit ih sve , i zabavno je .
    Kod sebe to vise manje nemrem.

Evo ti motivacije

Datum registracije
    Jul 2006

lol nemogu to sad pustit u firmi sam čekiram kad dođem doma.

ja na svom mmr-u gazim mid sa određenim herojima, koje baš volim igrat.

mislim ako pikam invokera da u minimalno 90% slučajeva winam mid.

al' neda mi se žrtvovat možda poslje spiča ovog
    #paperplatoongoonz

Datum registracije
    Jul 2009

moonmeander je jebeni isus, kako sam umro kad je plasticni pistolj izvadio u onom jednom videu

Kad je izaso rating bio sam 5.1 mislim, al vecinom vremena nisam tryhardo, onda sam odlucio tryhardat, ic mid sa standardnim herojima (invoker storm sf itd) i digo se na 5.7 u nekih tjedan, dva, i onda mi je dojadilo bit fokusiran 100% u svakom gejmu i dat sve od sebe te sam pao opet na oko 5k, i sad nedavno odigram 1 game, rijetko 2 u jednom danu i stalno sam na oko 4.8 do 5k sa nekim 50% winrateom.

Isto imam misljenje da ako si dobar, dic' ces se, samo moras tryhardat svaki game, a ove isprike da "imam retarda u timu ovo ono" su glupe zato jel svaki igrac ima gejmova di mu se zna dogodit da lose igra, te s obzirom da ima pun kurac igraca dote 2, cistom prilikom ti se desi da ti netko u timu ima los dan/gejm pa lose igra te odmah dobijes dojam da je on najgori igrac ikad, isto kao i kad taj isti igrac koji tebi zasere gejm u nekom svom gejmu di rejpa dobije loseg igraca i misli da je najgori ikad i tako ukrug.

Datum registracije
    Nov 2006

= Citat = Izvorno postao hansi Pregledaj post
    moonmeander je jebeni isus, kako sam umro kad je plasticni pistolj izvadio u onom jednom videu

Evoga negdje na pola videja pocne.

Datum registracije
    Jul 2006

:'D
    #paperplatoongoonz

Slične teme

1. DotA 6.78
    By Lord Ragnarok in forum Blizzard: Warcraft, StarCraft, Diablo
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 01-06-2013, 13:07
  2. M: DotA 2 za CS: GO
    By Karlo_from_Bjelovar in forum Oš kupit ciglu?
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 24-10-2012, 06:15
  3. DotA 2
    By Arbiter of Change in forum Gaming općenito
    Odgovora: 1306
    Posljednji post: 01-01-1970, 08:00

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •