sad dok si u klanu moras spalit bonfire ascetic
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
opet sam poceo igrat, neda djava mira
tak da sam preso onog viteza sa pticurinom, iz nekog 8. pokusaja
onog drvenog 1. bossa iz 2. pok.
doso sam do neke trojice krakatih, to nemogu ni iz 30. prec
onda sam oso kod nekih divova, preljepo mjesto, tamo sam ubio bosa iz prve, pa kod gusara, iz druge i opet doso kod ovog 3krakatog i opet nemogu ga prec
igram maga
shortsword, onaj shield sta blokira 100% stete i traveling merchant set
tu sam zasad zapeo na tom bosu
i jos jedan problem imam
farmao sam spearmene da mi dropaju winged spear
i nema ih vise na mapi, prestali su se spawnat
naso sam rjesenje da se nes nalozi u bonfire ili da udjem u champions klan
i uso sam u taj klan i dalje ih nema
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
sad dok si u klanu moras spalit bonfire ascetic
I mislio sam si da čisti fizički dmg kad tad više neće moći učinkovito riješavati neprijatelje. Kaj se statsa tiče, sad sam lvl 80 i nešto. Najviše sam ulagao u str koji mi je za sada 40 i nisam siguran isplati li ga se zbog diminishing returnsa dizati dalje. Sad uglavnom dižem adaptability i tu i tamo endurance i vigor. Faith, attunement i int nisam ni takao.
Kad smo već kod magija, napravio sam iz fore i sorcerericu. Forest of fallen giants je nebo i zemlja u usporedbi sa melee likom. Ne znam kakva će situacija biti u kasnijim područjima, ali ovdje magije rasturaju. Još ni jednom nisam poginuo, što samo za sebe govori kolika je razlika.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
zasto toliki str? nema razloga osim ako ne koristis neko oruzje s A/S scalingom. uzmi radije mace i digni ga na +10 pa ces vidit belaj. fizicki je super ak imas super build.
adaptability je dost dok napunis 100 agilityja.
@Outmind, idi dalje za STR samo ako neki komad opreme koji baš moraš imati traži više od 40, inače nemoj dalje. Zapravo se u DS2 najviše isplati stati sa svime na 20, jedino nositelj builda prema 40 ako je pure melee ili 50ak ako je casterski tip. Brijem da i je najbrutalniji build u igri sve na 20+ i mundane infuzija.
@Tegla, imaš u jednoj od čelija NPCa za prizvati ako baš nikako nejde, ako ništa drugo će malo tankati prije nego krepa. Najbolja taktika ti je prvoga zatući na platformi i onda čekati drugoga da skoči gore, njega kolješ dok god ne dođe treći na platformu. Nakon toga ili manevrirati između njih i klati načetoga ili skočiti dolje. Drži im se blizu u svakom slučaju pošto imaju jednostavan moveset, ako se udaljiš, onda počne jebada sa whirwidima, bacanjem štita, skokovima i sl. Ali da, jedan od težih bossova dok još nemaš opremu dobru i definiran build.
Možeš zaobići taj dio i istraživati dalje rutu kroz Huntsman Copse (desno pokraj kuće od mace u tunel sa stepenicama i dolje će ti biti žena ako si sa njom razgovarao koja otvori novi put za 2k soulsa) ili kupi prsten za padanje i skoči u rupu dolje, taj dio je lagan. PS: Oba puta kreću kroz Majulu...
Išao sam na 40 str zato što mi se kada sam došao do 30 svakim daljnjim lvlom physical damage dizao za 3 ili čak 4, što nije za baciti. Agility mi je sada na 97, tak da mi treba još malo do 100. Build bi trebao biti nekakav melee tank sa teškim armorom, dugim mačevima / eventualno nekom toljagom i štitom. Što mislite, isplati li mi se zbog heala dignuti faith na 12?
fala na savjetima, onda idem u tu rupu skocit pa da vidimo sta tam ima
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Bartuc je pobijedio temu recenzijom, Xero je failao sa kontra-argumentima. Borba nije bolja isključivo zbog tog neprirodnog rotiranja koje pobija ovo sve tvoje s boljom izvedbom oružja. Muzika, povezanost svijeta, priča itd. su relativno subjektivni dojmovi, ali i dalje se svi slažemo da su ti svi elementi osjetno slabiji od prva dva, jedino ti i malo manje Windwalker kenjkate sa apolegetičnim fanboyizmom.
Slažem se. I ja sam morao guglati što je apologetični.
Bartuc, jedan dan si na forumu i već mi te je pun kurac.
fast hint
ubio sam bossa iz prvog djela sta sa onim debelim se fajta (dragonslayer nesto)
i sad iza neki lik nes kenja a drzak dost i nista neda
da ga kaznim il ce kasnije bit od koristi?
@Outmind
ne isplati se
@windwalker
lol vidi se ko je djubretar i ne pomaze nikome
tegla pretpostavljam igra piratsku verziju pa mu ti tokeni ne vrijede nista.
krivo krivo
vise nisam gusar
sad sam casni pomorac
os racun da vidis?
btw kolko treba imat hp-a da se skoci u bunar?
imam onaj ring koji ublazava pad + full energija 950 hp cca i krepam :S
Mislim da sam negdje vidio da moraš imati 18+ vitality. 950 hpa je ionako pre malo, tako da ulaži.
Hiljadu.
I skini svu opremu osim prstenja jer težina opreme povećava ozljedu od pada.
bukvalno
Vratio se Bartuc aI otišao
podsjeća me to na jedan od najboljih loših viceva ikad: Dođe konj, i ode.
![]()