Lol. Koliko sati imaš?
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Lol. Koliko sati imaš?
Taman sam se malo razjačao i ubio onog prvog heide knighta. Nisam imao ništa zdravlja kada je krepao i taman kada sam htio pokupiti za što sam kasnije saznao da je heide knight sword, ubije me lik sa lukom i strijelom, a drop je nestao kada sam se respawnao na bonfire-u((((. Ajde, barem sam dobio soulse ali sad sam baš tužan.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
Nemora ti bit žao, drekast je mač, puno bolji je fire longsword isto tamo negdje u tom području. Ja sam upravo završio Sinnera i još uvijek ga koristim, nisam ništa bolje našao. Jedina promjena u igri koja mi se ne sviđa jer ne pridonosi ničemu je durability oružja, na dosta područja nemogu doć od jednog bonfirea do drugog da se ovo ne raspadne. I timer na bakljama isto tako.
I oni Belfry gargoyleovi su totalno nemoguća misija za mog lika (two-handed, light armor), to možda tek na kraju igre odem počistit.
Odustao sam od dual-wielda jer je previše zahtjevno za raspodjelu statsova i neda mi se trošit duše i shardove na upgrade dva oružja istovremeno, a razlika u dpsu naprema two-handeanju jednog oružja je premala da izbalansira ove negativne strane.
Imam sada bastard sword i prilično sam sa njime zadovoljan. Trenutno se fokusiram na povećanje equipment loada da mogu old knight armor nositi.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
Valjda si mislio za PS2.
Ksero fakat koristi najgoru opremu ikad.
Krenuo danas.
Deprived klasa.
Isuse. Bože.
8 sati i 118 smrti kasnije imam jedva običnu toljagu i uspio kupit royal soldier armor i falcooner helm plus onaj kite shield. Tesko je za popizditi bilo i tek sad mogu normalno u 2-3 udarca ubit neprijatelja, dosad sam imao dagger koji je puknuo, i broken thief sword koji je isto uništen a još ne mogu repair napravit lol.
0 duša imam, 0 ubijenih bossova, i niš frustravije jer je divna atmosfera i igra općenito. Još je jeftinija težina od prvog dijela al nea veze, kad sam Maluju vidio začarala me.