I dodali su plin koji u roku odmah razjebe svu opremu.
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
I dodali su plin koji u roku odmah razjebe svu opremu.
Zvuči zanimljivo u globalu. Već vidim da ću glavninu vremena sa 2-3 hpa okolo hopsati.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
Dodali su i otrov u neograničenim količinama.
dobio steam key za PC
zbogom zivote
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Prvo su me jedno 5 puta ubili nekakvi sa poisoned clubovima. Onda su me silovala tri praščića...
Sad sam pak jedno 10. puut krepao u onoj šumi kad mi se 3 ona kretena naseru odmah na lojtrama.
I nisam još uspio ni 900 soulsa skupit za prvi lvlup, tj imam ih sada AKO uspijem retrieval napraiti.
Good times.
Ništa strašno Outmind. Windwalkera su uspjele ubiti one babe koje rade lika.
Znači stigao naslov za tih par mazohista i na android. PS2 publika ga se već do sada valjda zasitila.
Razgovarao sam sa nekakvim vitezom kraj spomenika koji mi nudi da se učlanim u nekakve plave. Nisam se još odlučio za to.
Došao sam do foresta, atmosfera igre je na mjestu, a gameplay sa dual wieldanjem je totalno novo i iznimno zabavno iskustvo. Nisam hmrel još nijednom a vjerujem da ni nebudem tak brzo, samo treba biti oprezan i ne srljati. Vrti se jebeno, čak mi se malo teško naviknut na ovih fluidnih 60 fpsa![]()
I da, igra je prekrasna, stvarno izgleda neusporedivo bolje u pokretu nego na screenovima. I opet to nije toliko tehnička strana (iako su i nju poboljšali), koliko sam dizajn i osjećaj opipljivosti svijeta, nešto neviđeno u svemu osim u ovom serijalu.
Treba doći do njega. Nije to samo tako.