Excuses.
Ja sada jedva stignem išta igrati. Al i kad sam prije imao vremena uvijek bih igrao max 2 igre odjednom. Neku koju ozibljno igram/prelazim i nešto sa strane ako mi dođe do zasićenja te iste da malo odahnem. Baš sam prije nekih tjedan dana upalio Shadow of the Colossus i shvatio da mi se to neda igrati. Sad samo Gran Turismo derem, al vjerovatno ću početi SotC ovih dana pošto me došla volja.
Ja neznam al meni je PS2 bila najmanje korištena konzola. Vjerovatno zato jer sam je dobio besplatno pa mi nije bila napeta. PS3 najbolja konzola ikad, barem dok se ne razvije situacija s PS4.
Ja sam pri kraju Unc 2 i vjerojatno je najbolja akcijska igra ikad. Što ovaj Naughty Dog uradi sa grafikom i animacijama, ovo je strava.
Meni je PS3 u ovakvoj situaciji pun pogodak, a kasnije će nadam se bit i PS4.
Još nije vidio TLOU.
I platformiranje kojeg nema looool.
TLOU će mi jedino vjerojatno bit prestrašan na momente jer se userem na sve.
Došao do 13. chaptera Uncharteda 3. Nije nažalost na razini maestralnosti dvojke, ali je dobar. Malo mi je promjena lokacija nagla, ubace cutscenu i radi što hoćeš, previše su si slobode tu dali. Melee je dobar, pucanje još dotjerano, grafika prekrasna i sve to.
Baš sam ova 2 dana testirao bateriju na Sony Gold slušama i nakon 8:05 sati mi prikazuje na ekranu da je baterija prazna, ali i dalje je trajala. Znači nekih 8+ sati se može izgurat što mi je odlično. Pune se oko 3 sata kad su skroz prazne. VSS držim isključen stalno jer je zvuk puno čišći i baš je perverzija.
TLoU će mi bit predepresivan pa ću po tome žugat.
Nema pregledavanja dok ti ne daš novce i potpišeš se. Razlika je što imaš 2 dana da im javiš ako si prevaren i onda ulaziš u taj neki postupak gdje bi ti ako se ispostavi da si prevaren trebao dobit novce nazad. Sad, nije to idealno i vjerojatno ima masu situacija gdje će oni reć da ne mogu tu ništa, ali ako u kutiji plejke dobiješ par cigli dobit ćeš novce nazad.
Ono što mi je čudno je da preko njihove stranice dostava ispada 116 kuna, ali ako na njuškalu ispuniš neki Overseas obrazac, dostava je nekih 40 i nešto kuna za onu najveću kutiju. I taj obrazac je odličan, aposlutno sve možeš napisat. Tko plaća poštarinu, kad da tebi (prodavaču) dođe kurir po to što prodaješ, koliku kutiju želiš, broj računa gdje će uplatit novce, itd. Uglavnom ako budete što prodavali na njušci stavite slanje Overseasom jer to će ljudima najčešće značit da ih neće te zeznit, baš zbog tog roka od 2 dana i povrata novca.
Evo ti dio s Njuškalom
Evo za prevaru ovo
Ukoliko prodavatelj pod krinkom lažnog identiteta primatelju umjesto mobitela pošalje cjepanicu ili kavu, Overseas Express će novac vratiti primatelju. Uz ovu uslugu kupci koji robu kupuju uz povrat pouzeća mogu biti sigurni da ih Overseas Express štiti.
Ako bude drzak i da pravi identitet, ali ti svejedno uvali ćevap, valjda možeš na policiju s njim ili nešto
Inače paket je došao potpuno obložen kesama i izgledalo je dosta čvrsto sve to skupa.
Cool, ovo je koristan info.![]()
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Tek sam sad skužio da sam napisao neće te, slabo mi je.
Demon's Souls - 57.49/51.74 kn
Da je steam, rekao bih preskupo.
To ću kupiti skoro sigurno al neznam kada. Sada ću uzeti PSP kao probu da vidim koliko bi takvu handheld konzolu uopće igrao. Nabrijan sam sad na njega kao što sam bio na plejku 3, pa čim se skupilo nešto novčića sam kupio trojku. Očekivam sličan scenariji i s PSP-om. A vjerovatno ću kupiti i Vitu svejedno kad tad samo da upotpunim PlayStation kolekciju. PSP očekujem da ću imati kroz tjedan-dva jerbo sam pošteno nabrijan na njega i sumnjam da ću izdržati, a on je jeftin.
Nego Falus, nisam shvatio kako to ide uplata s računom? Zar ne ide standarno pouzećem, pa platiš na ruke?
Izgubljeni, šteto love kad na Viti možeš igrati sve PSP igre sa storea.
Bih, ali prijatelj mi ima blu ray verziju pa ću to posuditi.
Ma da, ti daš kuriru na ruke gotovinu, a Overseas uplati prodavaču na račun nakon 2-4 dana.
Nego, zašto si nabrijan na handheld? Nekako mi se čini da je Maloki to dobro opisao. Dosadit će ti osim ako ne putuješ često duže relacije. Ili PSP/Vita isto imaju neke jebačke ekskluzive?