Stranica 80 od 100 PrvaPrva ... 3070787980818290 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.371 do 2.400 od 2973

Tema: PS3

Moderator Fight fire with fire Deadwalker's Avatar
    Datum registracije
    Jun 2007

Re: PS3

Pa slažem se.
    Al' kako kažeš, u konačnici je nebitno kako stvari u pozadini funkcioniraju kad svejedno prođeš kudikamo povoljnije.
    Što je point cijele priče.
    "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."

Senior Member You have been warned cham3leon's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007

Gdje je to molim te moguće pronaći kod nas fizičku kopiju PC igre jeftinije nego na Steamu, čak i po punoj cijeni?

A i na G2Playu nije toliko puno jeftinije. Ima onih slučajeva gdje su stvarno veliki popusti, ko kad je DS bio za 110 kuna ili tako nekako, ali to je rijetkost. I ponuda igara im je limitirana

Datum registracije
    Jun 2007

G2Play, Go2Arena, GreenManGaming, GamersGate... ono, kad mi se igra nešto i nemam tu igru u biblioteci, u roku 10min nađem si dobar deal. Čak više ni ne moram čekati sale. Nezz, GMG mi na mail random šalje kupone s kojima imaš 25-35% popusta, i to na nove naslove.

Moderator God from the machine Kid A's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Ante napravi si acc ovde http://isthereanydeal.com/ importaj Steam wishlistu (ili napravi waitlist) i stize ti na mali iste sekunde cim je neka od odabranih igara na popustu. Strasno korisna stvar ako ti se ne da chekirati 5-6 sajtova povremeno
    ​
    = Citat = Izvorno postao flander Pregledaj post
    kolko se sjećam u First class Xavier je pokušao navest Magneta da ne napravi neku pizdariju, dakle isti klinac je i mind kontrol i čitanje misli

Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

= Citat = Izvorno postao cham3leon Pregledaj post
    Gdje je to molim te moguće pronaći kod nas fizičku kopiju PC igre jeftinije nego na Steamu, čak i po punoj cijeni?
    PC igre kod nas u trgovinama su 300-350 kuna.

Redovna cijena Steam igre je 50 Eura.

Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006

Na infomarku su nove PC igre redovito po 300kn.

Datum registracije
    Jun 2007

= Citat = Izvorno postao Kid A Pregledaj post
    Ante napravi si acc ovde http://isthereanydeal.com/ importaj Steam wishlistu (ili napravi waitlist) i stize ti na mali iste sekunde cim je neka od odabranih igara na popustu. Strasno korisna stvar ako ti se ne da chekirati 5-6 sajtova povremeno
    Thx na ovome, dobro će doći

Datum registracije
    Apr 2009

= Citat = Izvorno postao W3DR4N Pregledaj post
    PC igre kod nas u trgovinama su 300-350 kuna.

Redovna cijena Steam igre je 50 Eura.
    Da slazem se, ima ta jedna igra na Steamu koja je 50 eura
    ​
    kolko se sjećam u First class Xavier je pokušao navest Magneta da ne napravi neku pizdariju, dakle isti klinac je i mind kontrol i čitanje misli

Senior Member Fight fire with fire Xero's Avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Call of Duty je 60.

Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    May 2008

Došao PS3, presexy izgleda, kutije igara također. Gamepad je nešto najčudnije ikad nakon X360 i vidim da se puca na bumpere, a ne triggere, na što se isto treba naviknut.

E sad, uštekao ga prvo u 20" monitor sa hdmi kabelom, grafika krš Kao da gledam 480p video na jutubu. Gledam display settingse, piše video output 1080p, i slika je dosta oštra u menuu. Onda sam ga probao na telki u dnevnom i već izgleda bolje, valjda jer nisam na pola metra kao od monitora. Ne znam jel se ljudi koji igraju na monitoru naviknu, ili sam promašio settingse, ili nešto treće, ali uhh, presjeklo me malo

Datum registracije
    Feb 2006

Da slazem se, ima ta jedna igra na Steamu koja je 50 eura
    Pa sve nove igre na Steamu su 50€, tu i tamo neka za 40€ i CoD koji bude 60€.

Datum registracije
    Feb 2006

Btw Falus neš si fulao jer je meni na 22" monitoru izgledalo dobro.

Datum registracije
    Apr 2009

MGR Revengeance je 20 eura (bio 15 tokom preordera znaci jos manje)
    COJ Gunslinger 15

na bezbroj indie igara dobijes bar 30% popust ili kupon ako posjedujes neku drugu igru uz njihovog kataloga

Al i sa svim tim, Wedranova debilna tvrdnja je utemeljena na tom da dobar dio Steam populacije kupuje igre po punoj cijeni ili cim izadju (sto nitko normalan ne radi)

Mozes ti stavit nesto i na 100€ ako zelis, nitko ti ne brani al ne ocekuj neki ogroman priliv novca
    ​

Senior Member Fight fire with fire Windwalker's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007

Gunslinger na PSN-u je bio 108kn u početku (ja ga piknuo za 35).
    Revengance vam je došo pola godine nakon releasa (ako ne i više), kad mu je i cijena na konzolama znatno pala (a još je i bio na plusu).
    Sad se na Amazonu novi kreće od 9 do 14 funti (ovisno o trgovini).

Datum registracije
    Feb 2006

MGR Revengeance je 20 eura (bio 15 tokom preordera znaci jos manje)
    COJ Gunslinger 15

na bezbroj indie igara dobijes bar 30% popust ili kupon ako posjedujes neku drugu igru uz njihovog kataloga

Al i sa svim tim, Wedranova debilna tvrdnja je utemeljena na tom da dobar dio Steam populacije kupuje igre po punoj cijeni ili cim izadju (sto nitko normalan ne radi)

Mozes ti stavit nesto i na 100€ ako zelis, nitko ti ne brani al ne ocekuj neki ogroman priliv novca
    MGR je došao skoro godinu dana kasnije, Gunslinger je download-only naslov i samim time odmah u startu ima nižu cijenu.
    Jako velik dio ljudi kupuju igre čim izađu, pogotovo ako su neki malo više hypeani.
    Jesu oni po tebi normalni ili nisu je druga stvar.
    I Vedran je tvrdio da ljudi uglavnom na steamu kupuju igre kad su -80%, ne kužim od kud ti gornji zaključak.

Datum registracije
    Apr 2009

"Jako velik" je jako diskutabilan pojam i o tom bi se dalo raspravljati

Skoro sam citao clanak kako je neki indie studio zaradio vise od prodaje igre samo u 2 dana summer salea nego za sve cetiri godine otkako im je igra na storeu

Navoditi COD je smijesan cop-out jer to je fransiza sa debilnim fanbaseom koji ce uzeti svaki najnoviji dlc ne obaziruci se na kvalitetu ili content i niposto je ne bi trebalo koristiti za generalizaciju sve Steam populacije
    ​

Datum registracije
    Feb 2006

Pa isto tako nema smisla navodit indie igre tijekom summer salea kad ljudi kupuju svakakva govna samo zato jer eto jeftino je.
    I CoD je naveden u kontekstu da je jedini koji se prodaje za 60€.

Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Indie igre nisu igre.

Senior Member Giant leap for forum crnisokol's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Falus Pregledaj post
    Došao PS3, presexy izgleda, kutije igara također. Gamepad je nešto najčudnije ikad nakon X360 i vidim da se puca na bumpere, a ne triggere, na što se isto treba naviknut.
    ovisi o igri, ali da, većinom je na R1...a ne znam zašto Gran Turismo nema po defaltu gas i kočnicu na L2/R2

što se toče kutija igara, meni Platinum izdanja izgledaju većinom jako loše sa žutim rubovima

prvo na Uncharted?

Datum registracije
    Sep 2007

Rockstarove igre obično koriste triggere za pucanje (dakle R2/L2), al se može u optionsima prebaciti na R1/L1.

Datum registracije
    May 2008

@sokol

Yap, prvo Unchartedi, tako mi Maloki kaže.

http://oi61.tinypic.com/ev146w.jpg

Ovako to trenutno izgleda. Ima li plejka dovoljno mjesta dolje za disat? Nemam pojma koliko se grije to i takve stvari.

Btw, ubo i Sonyeve Gold sluše . Za njih nemam nigdje mjesta pa ću ih držat u kutiji u kojoj su stigle. Baš lijepo legne tu.

Datum registracije
    Sep 2007

Mislim da ima dosta mjesta.
    Moj debeli je u sličnom prostoru.
    Ljeti se zna pregrijavat, al inače je sve ok.

Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014

To je to. Sad si malo bolja osoba. Za kvarove, grijanja i slično se ne trebaš ništa brinuti, to je Super Slim. Oni se ne kvare, osim ako nisi baš neke posrane sreće. Ja isto svog debeljka držim tako nekako samo na staklenoj podlozi. A igara ko pljeve, ja brijem da ću skoro do kraja godine igrati samo plejku dok ne pohvatam sve ekskluzive. A i onda će naletiti MGS V i Destiny.

Btw. Wind koliko već dugo imaš tog bucu i jel si imao kad problema s njim?

Datum registracije
    Sep 2007

3 godine, mislim.

Imao sam problem, YLOD, al sam ga popravio. I još jednom kasnije sam promjenio termalnu pastu.
    Kad sam budala kupio refurbished ili kako već u nekom lijevom dućanu (a nisam ni znao da je).
    Uglavnom, kad za par godina ode, kupujem novi.

Datum registracije
    May 2008

Igrao Uncharted nekih sat vremena. Dobar je zasad, filmska prezentacija, klišejni likovi, dosta lijepo izgleda, više manje sve što sam očekivao. Sluške su zato jebene, ne čujem apsolutno ništa oko sebe i ugodne su za glavu.

Sad par pitanja:

1) Jel se sistem sam updejta kad dođe nova verzija? Ne mislim ono da se sam pali u pola noći, nego ako je upaljen i postoji noviji firmware da li se on odmah skida?
    2) Koliko otprilike traje baterija gamepadu, jel se dobije nekakvo upozorenje na ekranu da je pri kraju i jel se smije neometano koristit dok se puni?
    3) Što sve ps+ donosi osim free igara svaki mjesec i dodatnih popusta u shopanju?

Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014

Uncharted je svakim nastavkom sve bolji. Upozorenje za bateriju dobiješ na ekranu u kutku da bi trebao napuniti gamepad, a i titra ti ona crvena lampica. Naravno da ga smiješ koristiti samo je kabl kratak pa ja koristim pordužni USB ako mi se baš igra a isprazni se baterija. Za ovo ostalo ti neznam baš.

Koje sluške točno, gdje si kupio i koliko?

EDIT: Wind kako si to riješio, pošteni reball ili si fenirao?

Datum registracije
    Feb 2006

1) Pali se u pola noći
    2) Traje jako dugo, dobiješ upozorenje pri kraju, možeš bez problema koristit
    3) Cloud storage za saveove i automatski update sustava i igara (nisam siguran jel to sad omogućeno svim korisnicima ili samo plus pretplatnici)

Datum registracije
    May 2008

Vjerojatno ću uzet ps+ kad pređem sve što imam i što mogu posudit od prijatelja. Ali, vidio sam na psn da ako sad postanem ps+ pretplatnik dobijem masu igara, tipa 5-6. Ja sam mislio da samo idu 2 od tog mjeseca kad se pretplatis pa nadalje.

@Maloki

Isključio sam tu Paranormal Activity opciju da mi srce ne bi stalo kad zaboravim na to.

Datum registracije
    Sep 2007

= Citat = Izvorno postao Izgubljeni_v2.0 Pregledaj post

EDIT: Wind kako si to riješio, pošteni reball ili si fenirao?
    Da.
    Sve sam rastavio, matičnu fenirao (ne običnim fenom, već onim jakim), promjenio pastu i to je to.

Senior Member Giant leap for forum crnisokol's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005

= Citat = Izvorno postao Falus Pregledaj post
    Vjerojatno ću uzet ps+ kad pređem sve što imam i što mogu posudit od prijatelja. Ali, vidio sam na psn da ako sad postanem ps+ pretplatnik dobijem masu igara, tipa 5-6. Ja sam mislio da samo idu 2 od tog mjeseca kad se pretplatis pa nadalje.
    kad se pretplatiš na PS+ odmah dobiješ sve što je trenutno u Instant Game Collectionu, znači nekih 8 PS3 igara, 1 il 2 za PS4 i 2-3 za Vitu...a zatim svaki mjesec dobivaš 2 PS3, 2 Vita i 1 PS4 igru (barem je trenutno takva politika), mada neke igre znaju biti i cross-buy...i baterija gamepada traje blizu 30 sati

i da, sve igre u Instant Game Collectionu moraš aktivirati kako ti ne bi nestale, jer ih mijenjaju svaki mjesec...šteta što ove godine nemaju promociju 12 + 3 mjeseca gratis

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •