Buvjak, eBay.
Kupi Merkur ili Gilette stariji neki kvalitetniji.
Najbolje na buvjaku jer su na eBayu dosta skupi, od cigana kupis za 20 il 30kn dok su malo bolji na eBayu po 50-70€
Gdje kupit? Našao sam nekoliko trgovina koje drže žilete, ali nigdje brijač/držač/kakogodveć.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Buvjak, eBay.
Kupi Merkur ili Gilette stariji neki kvalitetniji.
Najbolje na buvjaku jer su na eBayu dosta skupi, od cigana kupis za 20 il 30kn dok su malo bolji na eBayu po 50-70€
Imam ti ja neki kaj na kolinju koristimo WTS 50$.
Moralo bi toga biti u DM-u.
Nema ni DM, ni Kozmo, ni Bipa. Našao sam u Kozmu i Bipi same žilete, ali nema držač.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
NAMA na početku Ilice?
Müller na TbJJ kraj fontane?
Ako tamo nema onda nema nigdje.
Mislim da nema nigdje. Čitao sam okolo po forumima i svi se žale kako nema više u nas britvica za kupiti. E-bay ti je najbolje mjesto, ja sam od tamo uzeo...
Müller ima.
Buvjak... Kazem ti...
Muller ima neki cheapo Wilkinson za 35 kuna, kupio to, pa kud puklo da puklo...
Thankies all!
Jao imao sam taj... nista posebno, ali posluzit ce.
Šteta što nemamo topic s glupim pitanjima.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Admini, zapitajte se!
-kazem ti, nisu sredeni.
Pitao sam se, te sam si odgovorio na pitanje, i zadovoljan sam sa tim odgovorom.
Dva dana kasnije, ja sam i dalje živ, a brada se osjeća dobro.
Ruke*
-kazem ti, nisu sredeni.
Relativno.
Koja je prednost toga? Jeftinije?
Jeftinije, dugotrajnije, nema šugavih prišteva nakon brijanja...
Ma pizdarije, obicni "jednokratni" zileti su najbolji, cistis ih poslje brijanja i "naostris" prije i traju po par mjeseci komad.
Pjena i gel su skupi pa je najbolje koristit obicnu pastu u tubi.
Ja neznam kako vam se da zajebavat s tim uopce...
Kak ih "naostris"?
U suprotnom smjeru po ruci prodjes par puta.
Ili po nekoj tkanini.
Zbilja pali, ja nisam mogo vjerovat.
Sad mi oni Mach 3 traju preko mjesec dana...
Double edge je dobra stvar ali neda mi se zajebavat s tim i uvjek se uspijem porezat na vilici negdje, a onaj glatki "finish" napravim sa Mach 3 u suprotnom smjeru od dlake... I ne dolaze mi iritacije nikad.
I nikad ne koristim aftershave, samo pastu i četku prije i ledenu vodu poslje brijanja.
Aftershave, pjene, gelovi i svi ostali rekviziti su sranje.
Volim kad ljudi trajanje žileta opisuju u mjesecima i tjednima, a ne BRIJANJIMA.
Ja fino zemem Philips mašin'cu bez nastavka i s njom prođem cijelu glavu i vrat. Ostavim jedino obrv'ce.
Dok se brejem pustim ovo >>> http://www.youtube.com/watch?v=rKFx0MMqb48 <<< jer se uredno naježim uz tu pesmu i brejanje je onda lakše.
Ja se brijem 2x tjedno i traju mi nastavci po 3+ mj.