Što se WOTa tiče već sam X puta napisao da je to igra sa hrpom problema koju su već sto puta krpali. Neka od tih zakrpa izlaga kompletni gameplay do neigrivosti, iduća pak to popravi kao da nikada ni nije bilo problema. Grafika je srednja žalost, vikend igrači su posebna žalost koja ti shebe statistiku do bola ali igram ju i dalje zbog onih 20% dobrih partija. Uostalom igra ju i milioni drugih ali da ću slijepo tvrditi kako je odlična, sigurno ne. To je ili najbolja ili najgora igra ikada. Ili ćeš ju igrati godinama ili deinstalirati nakon par sati. Tak da me ne dira podjebavanje sa te strane.

Što se teme tiče.

Mravojed o kruškama a ja o jabukama. Što je najbolje slažem se 90% onoga što piše. I meni su odavno dosadili interaktivni konzolaški filmovi. I ja uživam u dobro smišljenoj igri. Ne vidim zašto bih to trebao naglašavati i pisati da razumijem ako je ovo nekome najbolja igra ikada. Ja pričam o specifičnim stvarima. O kvaliteti grafike, znači ono što tjera sama grafička kartica, ne o level dizajnu, duhvnoj kvaliteti igre, mehanici i sl.

Prvi dio je užasan port loše grafike. I sami developeri su to priznali i ispričali se prije izlaska igre. Neda mi se sad tražiti link. Ima ga DS temi. Mislim da ga je Vedran likao. Što se usporedbe sa Witcherom 2 tvoje zamjerke mi izgledaju potpuno subjektivno. Znači opet se dotičeš ograničavajućeg level dizajna koji nije predmet grafičkih tehnikalija već više dizajnerska odluka odlaska na konzolaško tržište i ograničenja istih po pitanju memorije. Poanta je da će ti Witcher 2 napregnuti komp do ibera a sad kome se sviđa koji efekt ili ne sviđa...ima jedne od najudaljenijih opcija prilagoditi grafiku svom ukusu ili kompu. Igra još nije izašla ali ovo što sam vidio me ni najmanje ne impresionira. Za moj pojam riječ je o grafički zastarjeloj igri. Jedino što sam vidio je nešto teslacije na morskoj površini te na zidovima tunela ali ništa spektakularno kao što svršavaju dvojica iz videa.

I za kraj, (samo ovog posta) što se tvog inteligentnog vrijeđanja tiče, razumijem ga. Detektor fanboyizma mi se odavno upalio.