Ja nikako te Soulse počet. Prepostavljam da bi trebao skucat ajme broj sati da pošteno odigram a to mi se još neda.
Inače taman završio Resistance 2 i baš me razočarao. Jedinica mi je baš bila zakon. Imala je old school feeling, odličnu atmosferu i super dizajn (unatoč sivilu koji je predvladavalo). Svu imerziju atmosfere u duji mi je ubilo ono Copy That Team Alpha i Roger That i slične nebuloze, a i još radnja 53' a vozikaju se shuttleovi (ne svemirski, nego kao vaši), a i iskreno i napucavanje mi je bilo meh. I gameplay općenito mi je gori usporedbi s jedinicom. Auto regen health, CoD napucavanje i pomalo nezgodne kontrole. U jedinici mi je jedino aim down the sight bio loš, sve ostalo rulalo, čak mi je ono vozikanje bilo zakon. Ovdje mi je jedini baš dobar dio bio kad bi uletio u njihovu bazu, kao toranj ili brod, tu bi općenito manje Copy That trabunjanja bilo pa mi je bila bolja atmosfera. Ništa sad na trojku.
Što se inFAMOUS-a tiče, duja isto rula. Znam da je imaš pa kreni igrati. Većinu toga je popravila, mada je i dio toga ukenjala, al još uvijek rula. Meni je ipak draži prvi dio.

Odgovori uz citat