Možda ste ste previše zapeli za dubstep, a bome i ja sam ga previše puta spomenuo pa zato...
Odakle vadim informacije? Od svoje ekipe, svi billi rapperi i metalci od 2000. do 2010. Onda pola ekipe počne na cajke ići i slušati komercijalna sranja koja se danas vrte.
Možda ima dobrih novih rap stvari ali ih je jako teško naći danas. Ekipa je brijala na wu tang prije mene, a gdje su danas? Valjda slušaju Lepu Brenu...
Evo sad si me baš sjetio... nikad mi neće biti jasna ta žellja da cijelo vrijeme moraš slušati novo. A staro se zaboravlja i sluša samo kad te pukne nostalgija ili ako slučajno negdje čuješ staru pjesmu i onda kopaš po tavanu tražeći taj album... Ne znam... ja nemam taj problem, ako mi je stvar bila dobra prije 10 godina dobra mi je i danas...Ako sam slušao prije slušam i danas i to redovito...
Baš sad slušam lagano dok pišem i ženska vrti 100 puta bolje stvari nego naše stanice... Uostalom koji radio uopće pušta rap više. Valjda se zalome dvije stvari kroz čitav dan...a sofie zna šta vrti, i vrti baš fin hiphop, i stari i novi. ali to što ona vrti nije u mirogamemasterovom folderu, get it.

Odgovori uz citat