[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ništa od titlova?
alahu akbar
Na 2:40 počinje na ovozemaljskom pričati.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Dani su sve ljepsi i ljepsi ,nadam se da ce se tako nastavit.
http://flapmmo.com/
So like, koji je vrag s ovom igrom i zašto postoji milijun klonova? Propustio sam maniju.
Ma, igra je postojala brijem već godinu dana, ali onda je jedan dan netko šerao sliku na 9fagu i svi su popizdili za njom.
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
Lik je pomoću botova dospio na vrh app storea, zato je i maknuo igru vrlo brzo nakon što mu je strategija neočekivano dobro uspjela.
Stvarno treba uskočiti na taj android gaming jer totalna smeća postaju popularna.
Jep,isplati se jedino ako se zelis pridruzit nekoj tvrtki kaj vec proizvodi igre.
Umro Fred Phelps. awwwww ;(
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/p...---329665.html
cham3leonov i moj dragi profa.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Čovjek samo radi svoj posao.
Problem je što se zbog jednog mamlaza zainatio cijeloj generaciji. Baš me zanima što će smisliti za 3. rok.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Obavili casting/audiciju za žensku ulogu u filmu. Imamo sutra još jednu curu, ali navodno je riječ o nekoj wannabe divi, baš me zanima kako će se ponašati.
Inače, ovo je super način za nakupiti kontakte/bariti pizze. Brate staviš oglas, kažeš treba nam takva-takva-i-takva cura, obaviš casting, zapišeš kontakt i onda im za tjedan dana javiš da je film propao zbog produckijskih komplikacija.... ali ako je zainteresirana možemo se naći na kavi i razgovarati o zajedničkim interesima![]()
Stavi slike da fino vidimo.