Dishonored nikad ne postane dobra igra, dođe samo do ajd statusa.
Ne znam, bez obzira na kameru DMC mi je bio puno zabavniji prvih sat vremena od MGS, a u pravilu mi je toliko dosta da vidim hoću li igrati dalje. Blade mode je cool, ali tu nakon minute vidiš o čemu se radi i to je to. I ono, prvih pol sata igre držiš RT i gljivu prema naprijed i igra se igra sama. Bezveze. Na kraju dana, ko i za Dishonored npr, možda nakon 2 sata to postane najbolja igra svih vremena, ali iskreno me boli prozor.
Dishonored nikad ne postane dobra igra, dođe samo do ajd statusa.
.
DMC je realno bolja igra od Reloadeda sa puno manje pravih problema, ako ste glupi i smeta vam što novi Dante nema bilu kosu onda je u vama problem. S druge strane Redemption ima prilično puno mana, ali ipak je to Clover/Platnium igra i jednostavno ne može bit loš. Posebno još, ako vam se kao meni diže na no damage runove i otključavanje svega. Obje igre su lake na nomal Revelation samo ima bolje bosseve i pamtljiviju glazbu.
Vjerovatno je mislio za PC, a ne za Game Boy Color.
To je to. Učenik postaje učitelj. 10/10
Najbolji forum :')
Dobra, ali Hotline Miami rula. Isprobaj ako nisi.
Jel igrao tko Bully na pc? Jel valja?
Strasno bugovit i neoptimiziran. Kontrole ocajne. FPS padovi. Rusenja. Mozda je ipak do mog racunala, buduci da sam to isprobavao vrlo davno, na starijem kompu.
Ako si u mogucnosti, odigraj na ps2.
Zadnji uredio Dylan11 : 25-02-2014 u 19:54
Ima neke poteškoće sa zvukom, ali ja sam ih rješio malo se igrajući sa konfiguracijom zvuka. Inače je igra jako fora. Nešto kao da joj fali, jer nema baš neke motivacije da ideš okolo i freeroamaš, ali svejedno vrlo dobra igra.
Da vrlo dobra, razvaljuje.
Na plejci, naravno.
Zadnja dobra igra koju je Rockstars napravio. Na PC-u naravno.
Dajte mi neki ful arkadni racer na PC-u, u zadnje vrijeme emuliram razne stvari (Segin Virtua Racing je prejeben za igru staru 22 godine wtf) ali moglo bi i nešto iz dvijetisućitih.
Ne trebate spominjat NFS-ove.
Šta? Staro, novo, koliko staro?
Ignition
LEGO Racers
Trackmania
Možda ovaj Super Toy Cars koji je došo na Stim.
Ignition i LEGO mi izgledaju glupavo, mogao bih neku Trackmaniu probat, ima ih masu.
Uglavnom nešto da je brzo i adrenalinski.
Nfs:u2?
(Opet mi je smanjio slova, WTF???)
Carmaggedon?![]()
Re-Volt
Inače je Motorstorm Apocalypse prava zabava, no ne za PC.
Stariji izgledaju i djeluju normalnije. Ko off road po džungli, pustinji, čemu već.
A Apocalypse je po zgradama nebodera, usred tornada, sve se ruši oko tebe i ludo je.
Starije nisam igrao, a više nit nemam potrebu, jer ne mogu biti zabavniji i luđi od ovog.
Možda probam onaj novi nastavak s autićima na daljinsko upravljanje (RC ili kako već).
Apocalypse ima postapokaliptičnu atmosferu.
Drugi je pretežno u tropskom okruženju, dok je prvi najraznolikiji stazama, ali sve skupa ipak slabiji od drugog nastavka.
Uglavnom je Pacific Rift najbolji i to probaj.
Ja sam kupio cijelu trilogiju pojedinačno i sve skupa igrao dva sata zajedno. Super igre.