Bio u areni, kao i na K-1 turniru. Nisam siguran tko je radio razglas, ali bio je očajan, nerazumljiv. Kad je holifild pričao nitko ga nije mogao razumjeti. Glazbeni ukus boraca je blago rečeno- koma. Svi borci iste pop-techno pjesmuljke imaju, jedino su Remy i Mirko imali prave stvari za izać. Jedan lik je čak imao Eye of the tiger, pa daj. Borbe totalno ludilo, ušli smo oko 7, ne znam jesu bila dva dosadna fajta. Brestovac je zvijer, nadam se da će sada dobiti nekog bolesnog protivnika, jako impresivan rad nogu ima. Fajt za prvaka je najbolje što sam pogledao uživo i jedan od boljih fajtova općenito. Mirko aktivan ali spor, bez puno pravih udaraca, ali je blokirao svaki pokušaj Bonjaskog i kontrirao odlično. Šteta što nijedan high kick nije sjeo, a od ovog middle kicka mislim da Bonjaskom još jetra otiče. Suci zajebali sve. I sebe, i organizaciju i Mirka. Bonjaski je stavio ogroman teret time što je najavio oproštaj, kako takvom šampionu sudit poraz čak i kad ima 4 čista udarca u cijelom meču? Hrvati se pokazali kao balkanci ali emocije su išle prema sudačkoj odluci ne prema šampionu. Sve u svemu jako zadovoljan eventom samo bi neopisivo volio da se Mirko rješi klaunskog tima s kojim radi, ali vjerojatno nema volje odvajati se od obitelji da bi trenirao u Nizozemskoj ili negdje u jakom kampu. Šteta jer još uvijek može pokazati puno toga u kickboxu. Ako se kojim slučajem Glory vrati u Zg idem svakako. 110 kn za savršena mjesta je komad kolača.

Netko je pitao kako ih nema na internetu? http://www.gloryworldseries.com/en/