Meni je prvi prolaz odnio 16 sati.
Kak si ti dobio 9, nije mi jasno.
Resident Evil 4 HD
Napokon izaslo za PC al ovaj put kako treba, bez onog unofficial moda. Epitet HD je malo upitan posto npr neke teksture drva izgledaju sasvim cudno i ismirglano u odnosu na originalnu verziju al sve ostalo je na mjestu. Druga zamjerka ide na mouse akceleraciju koja se trenutno ne moze iskljuciti i sto je mis samo emuliran od joypada al igrao sam cijelo vrijeme s kontrolerom tak da me to nije diralo.
Al bez obzira na lose kontrole (prihvatljive u ono vrijeme, jel) preglednost je opet nekako bolja nego u RE5 kad ti se zombiji prisunjaju sa strane a uopce ih ne skuzis od Chrisovih bicepsa koji zauzimaju 60% ekrana.
Presao sam je dvaput, za prvi prelazak treba nekih 8-9 sati jer je potrebno prekopavat sve za upgrejdove i municiju dok sam drugi put samo proletio kroz igru s maxanim oruzjima.
Pa brza je igra kad nisi osakacen na 30 fpsa
Zakej si kupio to Telltale smeće? Nakon Walking Deadwalkera smo se dogovorili da više nećemo igrati njihove igre.
Okami HD
ukratko, igra je odlična - izgleda i zvuči super, svijet je odlično napravljen i zanimljivo ga je istraživati, priča zanimljiva...u biti jedina zamjerka bi bila da je borba prelagana, nisam niti jednom poginuo...i igra je prilično duga, meni je trebalo nekih 38 sati, a mislim da sam riješio samo polovicu side-questova, i kompletirao samo animal log..
9/10
Okami najbolja PS2 igra ikad, nadam se nekakvom PC releaseu eventualno
Kako si uspio.
Star Trek: Bridge Commander
igra koju već godinama mislim odigrati, ali nikako...evo sad konačno jesam i prilično sam razočaran...gameplay je ograničen na izdavanja zapovijedi kojih ima vrlo malo i sve se svodi na fajtove, praktički nema istraživanja ni bilo čega drugog, potpuno linearno iskustvo...priča je ok, no i tu je moglo bolje...imaju Datu i Picarda pa je to plus..vizualno-zvučno čist solidno, s obzirom kad je igra izašla...
5,5/10
EDIT:
pobogu kako ovo ima 82 na metacriticu![]()
Bridge Commander je imao poprilično jedinstven gameplay onda, a zapravo ni danas nema ništa slično.
Kaj nisi ti Wind popljuvao Dragon Dogmu i onda si sad išao po platinu.
South Park: The Stick of Truth - čisti GOTY. Uživao sam, umirao od smijeha, super reference na epizode, grafika, Kanada, ma sve! Osim borbenog sustava, on mi je bio malo smećast.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Nope!
Svidjela mi se još od demoa.
Pljuvao sam jedino boxcover na koji su naljepili RE6 demo reklamu i tako ga unakazili.
EDIT
E da, popljuvao sam i main menu mjuzu u originalnoj igri.
U Dark Arisen su je nasreću maknuli i stavili onu dobru.
Inače mi je odlična igra, najbolji akcijski RPG nakon Soulsa.
Batman Arkham City
Super igra. Bolja mi nego prvi put, ponajviše jer sam skužio kako su challengi zarazni. U main storyu me najviše smetaju predator/stealth segmenti jer su preslični i dosadni često. Riddler zagonetke su i dalje nebulozne i cijeli njegov lik mi je nebulozni višak.
Što se tiče sporednih villaina, sredio sam Zaza, Deadshotu riješio 2 žrtve i onda me nije updejtalo više, nabaketao Mad Hattera, a onaj čudni tip što urezuje nekakve znakove u pod mi je totalna enigma
Zadnji uredio Falus : 15-03-2014 u 21:14
Resistance 2
+ grafika
+ level dizajn
+ bossevi
+ zvuk
+ oružja
+/- priča
- izbacili su kampanju u coopu
- ograničenje na dva oružja i regenerirajući health
- boss fightovi
dobar nastavak...grafika je dosta poboljšana i ovdje su odlučili koristiti sve boje, a ne samo sive tonove, recimo na početku kad sam izašao iz onog postrojenja i ugledao svemirske brodove u fajtu iznad sebe - jedno minutu sam promatrao prizor...zvuk je pogotvo dobar u levelima u zatvorenom gdje stvara tjeskobnu atmosferu gdje samo čekaš kad će nešto iskočiti pred tebe...također leveli na otvorenim prostorima koji mi nisu bili nešto u prvom Resistanceu su ovdje daleko zabavniji...oružja su većinom iz prvog dijela, što je dobro, s nekoliko novih od kojih mi je najbolji revolver...priča je slabašna kroz prvu polovicu igre, ajd pred kraj su to popravili...najveća zamjerka mi je što nema coop kampanje i boss fightovi su skroz jednostavni i u pravilu lakši nego 'normalni' okršaji, iako su bossevi spektakularan prizor...
8/10