Mokri psi su Sotona.
Smrdis po mokrom psu.
In the past several years, there have been 30 to 35 fatal dog attacks in the USA annually. Each year, more than 350,000 dog bite victims are seen in emergency rooms, and approximately 850,000 victims receive some form of medical attention. Based on data collected in the USA between 2001 and 2003, the CDC concluded that there were 4.5 million dog bite victims per year, but that figure appears to be rising.
83.3 million - Number of owned dogs
There were 14,748 homicides in the United States in 2010, including non-negligent manslaughter.
In 2010, there were an estimated 778,901 aggravated assaults in the Nation.
Yep, ljudi su ful bolji od pasa. Osjetno manje napadaju, samo je malo problem što su puno učinkovitiji od pasa u tome.
Gle, jasno je da imaš psiho pasa, no veći je broj nesposobnih vlasnika... Možda čak ne i nesposobnih, nego onih kojima jednostavno nije stalo, što je jako žalosno.
Vlasništvo pasa funkcionira isto kao i vozačka - moraš vjerovati da je ta osoba sposobna obavljati to što radi. I jedno i drugo nam treba potpuni rehaul, bez daljenjeg.
Dođi, kujo.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Omjer ugriza koji završe na hitnoj i pasa je 1:18.5.
Omjer teških napada i stanovništa USA je 1:406.
Ovo nije mala razlika, nego cijeli red veličine. I onda još malo.
Preko pet posto pasa je napalo nekoga tako da je ovaj završio na hitnoj. (ne da mi se tražit statistike o uspavanim psima nakon prvog ugriza, tako da grain of salt and all that)
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Zašto pobogu uspoređujete napade ljudi i pasa?
Zato jer možemo!
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
-kazem ti, nisu sredeni.
*=klik]
@Pingu
Neznam zasto mi usporedjujes pse i ljudeNe pokusavam dokazat da su psi masovni ubojice.
Samo sam htio reci da su ovo gluposti "nece ti on nista" ili "ako te pas ugrizao ti si kriv". Sta ti znas dal je psu zapela mala kost u ustima , boli ga ga cijeli dan, agresivan je zbog toga, cuje bebu kak place i napadne.
To jedino sto zelim rec, znam da ce pas biti sjeban ak ga je vlasnik sjebao , i znam da je sansa da pas bude poremecen ako je vlasnik normalan bit jako jako mala.
evo i mog kera
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n..._4060002_n.jpg
Nisam ignorirao. Ne mora stvar biti smrtonosna da bude opasna. See: HIV.
-kazem ti, nisu sredeni.
Šta, znači po tebi se samo broji ako si poginio od ugriza? Kao ono, ''ahhh, ne boj se, ako te ugrize, male su šanse da ćeš umrijet po statistikama''.
Tom statistikom si samo išao protiv sebe FFS.
Uostalom, imaš jedan OGROMAN previd:
Ljudi se u ogromnoj većini slučajeva ubijaju s određenim razlogom, al šanse da će te random čovjek na ulici napasti se ne smiju uopće uspoređivati sa šansama da će te random pas napasti. Ukratko, ako ćeš bit ubijen od strane čovjeka, vjerojatno ćeš to očekivati.
Izvorno postao W3DR4N
Spoznah da postoje ljudi koji po dva tjedna izostaju iz škole da bi prešli GTA.
Samo se nadam da nije San Andreas.
Matori ispalio na mozak...
http://mobile.net.hr/tehnoklik/mobil...ne-lakse-nadju
www.j-dar.ca
Dobro je znati.
-kazem ti, nisu sredeni.
Blizu.
A ono Harrison Ford da je židov lel.
Od američkih heaven's gate 1.73%, top that
Zadnji uredio Neven <R> : 06-03-2014 u 14:11