Zapravo si me podsjetio na fappable video...
Jel gledao tko nedjeljom u dva danas? Onaj gradonačelnik Metkovića me tako ugodno iznenadio, nisam znao da postoje onakvi ljudi na vlasti u Hrvatskoj.
Jel ima negdje kod nas za kupit neki vanjski punjač za Galaxy Note? Dakle izvadiš bateriju iz mobitela, uštekaš u to i pustiš da se puni?
Riknuo mi je mobitel, a imam jedan Note kojem ne radi micro usb port pa mislio preko toga riješit privremeno.
I jel zna netko neki slovenski dućan sa mobitelima koji nam je blizu?
Imaš na sjevernom izlazu iz Brežica prema Krškom (poslije Hofera) nekakav shopping centar u halama. Tamo u prvoj hali imaš neku trgovinu s tom gsm opremom i mobitelima.
Wait a minute!!!!! Jesam ja to maloprije dobro čuo da se sutra uz 24sata dijeli i BUREK SA SIROM???????
moze prijevod? neki lnik? ista? novine i burek za kusur kuna?
Nemam pojma, serem nešto na kompu i čujem iz druge sobe na TV-u reklamu.... ali sam nisam bio siguran jesam li dobro čuo!!
Pitam se pitam, što li će biti svježije, burek ili novosti???
Zadnji uredio Frky : 05-02-2014 u 20:09
Cek , dodjem dajte mi 24 sata , teta s kioska mi to da i u sredini negdje zaklaman burek il kaj?
Valjda samo u konzuma je ta akcija. Ali bilo bi bas sema na kiosku uzeti burek.
E sad sam pogledo, nek mi se napuse kurca. Kosta 10 kna.
A burek je vjerojatno groblje neko.
Gdje u Zagrebu mogu pronać široku ponudu šrotnih privjesaka za ključeve, treba mi je dan na morskog cucka?
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
eBay.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Da mi je to trenutno opcija, ne bi ni pitala.
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
Tko stoji iza ove zavjere sto plasira strumfove na svakom mrtvom proizvodu u svakom marketu i trafici. Ima valjda godinu dana otkad taj trend traje a jos uvijek ga je nemoguce izbjeci.
Dakle, trebam razmijeniti neke eure u kune. Gdje u Zagrebu vrše najpovoljniju razmjenu?
Kod kamatara.
Gdje mogu kupit neku kul vilicu?