Kameleone ja bas i ne znam dokle mogu ovako mirno stajati po strani dok mi blatis drzavu na rodjendan. Eto toliko
Danas ipak u Mostaru bilo 4000 ljudi, nekoliko skupina je zapalilo 6 zgrada uključujući HDZ-ove i SDA-ove centre
Ja i dalje podrzavam miliciju i batinanje prosvjednika.
Bonus za svaku skupljenu anonimus masku.
Izvorno postao W3DR4N
Zato jer te fore sa 75%-tnim porezima i sličnim mjerama spadaju u sedmi osnovne, a ne u stvarnu primjenu. Jedino što je Hollande postigao s tim je nagli porast nezaposlenosti i tjeranje velike većine bogataša u englesku. Stvarno ne znam kako je taj tip došao na vlast. Još ako dodamo ovo:
asdasdasdasdasdasd
Zadnji uredio pat tapa tap : 08-02-2014 u 02:53
Naivni ste strašno.
1. To se već pretvorilo u masovnu pljačku. Do te mjere da smo ekipa i ja kontali skoknut do Tuzle i pokupit što šta.
2. Politizacija za 3...2...1. Samo je pitanje vremena kada će neka opoziciona stranka preuzeti vođstvo i uzeti sve zasluge za "REVOLUCIU".
3. BH feudalni gospodari su previše moćni da ih bilo šta sruši.
Jad će ostati jad, jebaji ga. A i šta se može očekivati od neodržive feudalne polu-kolonije. Da makar oće opet doć švabo al eto...
Joke country is joke.
Samo pali, dabog da se proširilo i na nas.
Won't Bow Don't Know How.
Sve je sjebano i žalosno. Totalni pesimizam. Nas barem zavaravaju nekakvom naftom na dnu mora...pa bumo nova Norveška za 20-30 godina..je moš si mislit, tko živ, tko mrtav do tada. Pogni glavi, šuti i radi ako imaš gdje. A naši dragi političari odbili izglasati da im se smanji plaća za dvadeset posto. Licemjerni i još ponosni na to.
Zar nisi nikada došao u dodir sa poviješću u kojoj je opisano kako su Europljani pokorili pobivši domoradačko stanovništvo i time zauzeli nove kontinente? Zar nisi nikad ćuo kako se daljnoj i bliskoj povjesti nasiljem rušio društveni poredak? Da li čuo za npr. Francusku revoluciju?
Ne živimo u 12. stoljeću.
Svi koji su ikad išli ratovati nisu napravili ništa, u smislu da nisu nikad ostvarili ono zbog čega su išli ratovati. Eto cijele povijesti nasilja.
edit: trenutno ameri i nato pokušavaju nešto, al mislim da im ne ide a ni ne bude.
Zadnji uredio Vedro : 08-02-2014 u 13:31
Mene je samo strah da većina tih što prosvjeduje zna samo da vlada treba ić dolje i gledaju gdje nabavit prvi kamen ili plinsku bocu za haračit okolo. Niti znaju točno tko ni koga ni kako ni zašto, ali vlada treba dolje i jedva dočekaju devastirat nešto. Treba im netko staložen, sa idejom, planom jer ovako mogu unedogled.