Nije samo ga skineš i zaljepiš na desktop.
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Pa zeznuto je nekad trainere pravilno instalirat i podesit, istina.
To ti priznam.
Pcplay forum Dark Souls flejmanje najgora stvar ikad
Prije nego izađe Dark Souls 2, napravio sam anketu da zaključimo koja je dosad bila najteža igra ikad. Možete dati i više odgovora.
Ne znam jeste li stavljali ovaj već
Ja sam uzeo Black Edition koji rula za male pare. Sad igram govna do Najbolje Igre Ikad II.
https://www.youtube.com/watch?v=-X0-w8lJqNU buahahaha fast travel od početka igre do bonfirea koje smo našli.
Meh :/ To mi je jedan od aspekata jedinice koji ju je baš činio jedinstvenom. Trenutak kad otključaš Lordvessel i skužiš da se možeš portat na određene bonfiree nakon 50 sati igre je stvarno bio legendaran.
Al ako je istina da je gameworld duplo veći, dobro će doći, svejedno treba istraživati masu, nać ih sve itd. ali da, bilo je gušt dobit lordvessel nakon onoliko trčanja.
To vam neće puno pomoći. Ionako će vam igra biti preteška.
Samo će bit manje mutavog trčanja istim putem kroz iste neprijatelje koji stoje na istom mjestu. Da naprave random placement običnih mobova ne bi bilo toliko tlaka prolazit isti level uvijek.
Ali zar ne izlazi za pc kad i za konzole![]()
i tako idem ja preorderat i nema za pc
vec vidim sta ce se desit
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w