nisam jos nista jer nemam izborni za to, mislio sam cak mozda informatiku makar nisam kurca radio 4 godine. fora je u tome kaj mi je fpzg prvi izbor i ono tam ocu ic, al ovo mi je just in case. mislio sam prijavit povijest, sociologiju i anglistiku.
Psihologija, počeo učiti valjda 2 dana pred ispit i dobio 4. Što si prijavio na FF btw?
nisam jos nista jer nemam izborni za to, mislio sam cak mozda informatiku makar nisam kurca radio 4 godine. fora je u tome kaj mi je fpzg prvi izbor i ono tam ocu ic, al ovo mi je just in case. mislio sam prijavit povijest, sociologiju i anglistiku.
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
Možda odem popraviti neku ocjenu, s obzirom da nisam prošli puta apsolutno ništa učio. Ali lijeno mi.
Planiram, jel znaš možda jel trebam obavit kakvu proceduru za upis ove godine ili se samo ulogiram na sustav i izaberem?
Riješio sam prošle godine, valjda vrijedi sve.
I sad vidim da su upisi za maturu do 1.2., dobro da si rekla![]()
sonik, prosle godine nisi nista upisao pa sad polazes ponovo il koja je situacija, ne kontam? i btw dal u tom slucaju moras sve mature polozit opet ili samo popravljas sta ti je bitno?
~Vozd Jovan Pogani
Pa ne polažeš ništa opet lol, ali možeš popravljat kolko ti je volja.
Doduše košta te nakon prvog puta.
pa pitam te jesi upisao ista prosle godine ili ti treba za neki drugi faks?
ak nisi nista upiso kak si se snaso za zdravstveno i to buduci da nemas studentska prava?
~Vozd Jovan Pogani
Nisam ništa, bilo je premalo mjesta na jesenskom roku.
Na biro sam se morao prijaviti.
Kaje ovo ispitivanje?
Imam stan u zgb, odem kad mi dopizdi doma.
Par brzopoteznih, Sonik:
ljeto/zima?
majoneza/kecap?
plavojke/brinete?
duhan/alkohol?
zima
majoneza
brinete
nemam pojma o čomskom ali žižek mi rula
*Zadnje pitanje naknadno prilagođeno forumu
EDIT: zajeb
EDIT NUMERO CVAJ: Ima ikog da će na FOI nagodinu?
Zadnji uredio Wolfwrath : 30-01-2014 u 21:04
Consciousness: that annoying time between naps.
Da napomenem da sam sve razrede proso s dva, treci s tri i da sam svake godine bio na popravnom iz matematike.
Najebo sam.
Lol Razzarach, kaj ti hoćeš, ak si srednju prošo jedva s 2, bolje odmah odi u majstore.
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
Ad hominem je prihvatljiv i opravdan ako doista ukazuje na (ne)vjerodostojnost.
Izvor: imao sam seminarski od 15 stranica prije 2 tjedna na temu neformalnih pogrešaka u zaključivanju.
Consciousness: that annoying time between naps.
Pa nije ni daleko.
Mislim da je to ispravan pristup. Ja sam bio uvjeren u osnovnoj da neću nikad moć upisat gimnaziju, u gimnaziji da nikad neću upisat ništa na Tehničkom jer su uvijek kružile priče da svake godine od njih 100 završi deset, a sad sam bakalar i za koju godinu magistar inženjer računalstva bez genetski nasljednih bolesti.
Najsmješnije u cijelom školovanju mi je kad se sjetim osnovne i kako sam je preozbiljno shvaćao. Kad se sjetim one kuje koja nam je engleski držala kad mi je rekla da mene neće u gimnaziju pustit zbog ružnog rukopisa. Ne samo da u 21. stoljeću više nikoga ne boli kurac za rukopis, nego je ispalo da poslije u gimnaziji imam jedan od boljih rukopisa u razredu.
"bez genetski nasljednih bolesti."
lost it.