Jebote led kako sam se rasparao na ovoIzvorno postao Kid A
Izvorno postao Carp
A ovim postom to si i potvrdio
Mozda te neko zakolje i snimi lol
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Ane
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Evo pa se i ja moram složit sa Xerom jednom.
Zasada ste ispod životinja
Svi smo mi Mirko.
Ne, ni najmanje. Razlika je u tome što životinja ni ne može pojmiti zašto se to događa i, u odnosu na čovjeka, više manje je potpuno bespomoćna.Izvorno postao Sonic_Moronic
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ja sam takav, pogledao sam na tisuce gore gifova i videa i niti jedan sa ljudima me nije pogodio toliko koliko sa zivotinjama.Izvorno postao StormCr0w
Kaj kad npr. lav rastrga čovjeka, ili medvjed, kako onda izreagiraš?
Vjerojatno liveleak.
Za sada sam uspio vidjeti 2 snimke na jutjubu gdje su ubijeni policajci,od strane osobe koju su zaustavili autom ( dash cam su imali na autu pa se sve lijepo vidi ).
Mogu rec da me sva izlozenost nasilju kroz svoje djetinjstvo nije otupilo na ono pravo nasilje i smrt. Neznam dal je to zbog velike empatije il sta al doslovno mi srce stane kad vidis covijeka kako gleda smrti u oci i popije metak.
Sad sam nasao jedan
http://www.youtube.com/watch?feature...QK3NfRY4#t=116
To vristanje i sve (((
( makar to nije jedan od onih koje sam gledao gdje je policajac umro )
Pa nošit, gledati takvo nešto je prilično sjebano. Postao sam prije video gdje ženu ubije cigla koja izleti iz kamiona, ni ne vidiš čin ali jebena djeca koja vrište za mamom bokte (((
Jedno mi je gledat gore na internetu. Drugo je nesreća uživo. Nasreću, nisam svjedočio ičemu takvom.
Svi smo mi Mirko.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Ukratko, djecaku je ostalo nekoliko mjeseci zivota i Make-A-Wish je pretvorio San Francisco u Gotham i on je bio Batman i spasavao je ljude po gradu i hvatao zlikovce, vise manje nego kao u filmovima.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Hvala na reddit updateu!
ustedio si mi par klikova danas
QFT x100Izvorno postao StormCr0w
http://i.imgur.com/wRuEtPI.jpg
Kako sam se rasplakao majko mila
Pogledo sam kraj, neću ni čitat. ._.
Katastrofa, ladno bi proslo kao epizoda u Krv nije voda.
Izvorno postao W3DR4N