Npr. PlayStation Plus
Npr. PlayStation Plus
Samo sto ti kita ostane nakon sto otkazes PS Plus pretplatu, jednostavno ti posudjuju igru dok god uredno placas mjesecnu pretplatu
Stari pola godine = novi.
Deadly Preminition, jos neke igre na indiegala za 6 baksa.![]()
jel netko zna gdje ima ArmA 3 za kupiti po jeftinijoj cijeni od one na steamu koja je 45€
Intel i5 2500k
NVidia GeForce GTX770
HDD WD Black 1TB
HDD Seagate 320GB
RAM, 4GB KINGMAX
Šteta što SC: Pandora sutra neće tako skoro na steam :/
Čitavo vrijeme sam pauzirao kupnju Hitman franšize zbog nedostatka contractsa. Sad sam u nedoumici da li da kupim Absolution ili ne. Ma za -80% ću sve uzeti.![]()
Time Machine Sale na GOG-u.
http://www.gog.com/en/frontpage
Let's take a trip in GOG.com's DRM-Free Time Machine Sale! 30 great games from 1983-2013 will be available up to 90% off, and you get to decide how long each game is on sale. Ready? The technomagical gateway to 1983 opens NOW!
Rado bih pljusnuo igrača koji kupi igru iz 1983-e.
Lol, ovaj Deus Ex se toliko brzo i puno prodaje da vrijeme ne stigne ni krenuti. Već imaju i pet minuta overtajma.
https://www.amazon.com/gp/swvgdtt/or...dp_buydown_vg&
Enslaved i Inversion za 2.5$ s kuponom, no izgleda da je Inversion region locked.
Borba u Enslavedu ti je solidna, a u Castlevania-i i Revengance-u nije.
Borba u Enslavedu ima jedva dva comboa, ako i tolko. I čim si upgradeaš regeneraciju na prvi ili drugi stupanj (a to ćeš vrlo brzo), umrijeti više ne možeš. Nikako.
Enslaved je simpatična mala igra, ali svejedno, evo ti još.![]()
Evo na steamu Castlevania 75% off. Mislim se još i to samo jer je Wind hvali gdje stigne.
Capcom ima DLC sale, rofl
Kingdoms of Amalur: Reckoning - 5$ steam code
Jel valja ovo čemu? Imate i origin deal ako ste čudni i complete edition za 10$.
Super je. Windwalkeru je doduše bio pretežak, iako je igra i na hard lagana.
ok je, niš posebno...ima previše fetch questova i priča postane kolko-tolko zanimljiva tek nagdje od polovice igre (recimo nakon 20h otrilike)...igra je skroz lagana
inače trebao je biti MMO pa su kasnije prebacili na single-player, tak da znaš što možeš očekivati...