Zblesirao se trading post. Ljudi se žale da nemogu kupovat / prodavat, a nekima, poput mene, ne vraća novac od otkazanih narudžbi. Nadajmo se samo da će to što prije riješiti.
Stiže 17.9., navodno.
Consciousness: that annoying time between naps.
Zblesirao se trading post. Ljudi se žale da nemogu kupovat / prodavat, a nekima, poput mene, ne vraća novac od otkazanih narudžbi. Nadajmo se samo da će to što prije riješiti.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
1250 komada iron ore-a.
NVM, sredili su xD
UPIST?
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
dapače!![]()
bar se imamo protiv koga tuć! ^^
A-ha, krivo sam shvatio. Da, imam guardiana sa kojim sam započeo igrati, a željezo sam kupovao jer se na tp-u dalo zaraditi od razlike u cijeni ordera i raspoloživog željeza. Da sam uspio kupit jučer više željeza i da se tp nije zblesirao danas bih zaradio 20c po jednom ore-u.
Evo mog guardiana. Napokon sam dobio boje koje sam htio za bakreno tirkiznu kombinaciju:
Ja sam si nedavno slagao set armora koji bih volio imat i dobio ovo:
Vigil glava i hlače, Koda (HotW) ruke, ramena i noge, te cultural tier 3 chest. Mač je Cobalt.
Trebam još jedno 4-5 runova HotW-a da skupim za Koda dijelove, pare za ostale dijelove neće bit problem. I jedno 2-3 komada transmutationa.
Ovih dana sam nešto malo rerollao i prvi put uzeo guardiana. Fuck, zašto to nisam ranije napravio, ful je kul. Užasno versatilna klasa i odličan support (to govorim kao bivši bow ranger koji moguće kandidira za najmonotoniju klasu u povijesti?).
Da, fora je što možeš biti izvrstan liječnik, support, buffer, lik koji neda da drugi u party-u krepaju, dps ili "tenk" sve ovisno o potrebi.
Jedino mi je užsasno glupo što igra nema mogućnost dual specsa, a još i više od toga što se nemogu mijenjati skillsetovi osim pojedinačno i ručno. Pa zar nebi mogli napraviti skillswap tipku koja bi ti promijenila 5-0 skillove, uz recimo cooldown ravan skillu sa najvećim cd-om.
Mislio sam na dual build, da se mogu šaltat sa healera na dps i tako.
Još jedna stvar koja me živcira - mogućnost skipanja mobova u dungeonima. Da, tako ide brže, brže se dođe do bosseva koji dropaju blago itd. Sve je to meni jasno, no bez veze mi je što se činjenica da mobovi u dungeonu imaju isti aggro kao i oni van zloupotrebljava u svakom prijelazu, te konstrukcija samog dungeona time totalno gubi smisao.
U načelu na to je i mislio; dual-build u smislu da imaš dva templatea sejvana među kojima možeš "skakati" kad si izvan combata/sPvPa.Izvorno postao Maloki
But anyway, polako dižem guardiana. Imao sam neku sliku u glavi "paladina" s greatswordom, ali sam promjenio mišljenje čim sam se domogao sceptera offhanda![]()
Nema teoretskog boga da dobiješ skill swap unutar borbe. Time bi efikasno izmijenio sva moguća pravila i balans klasa što se od početka lagano dotjerivao. Sačuvane buildove za promjenu izvan borbe se već neko vrijeme traži, valjda ce doci i to na red.
+1, samo što sam je meni to u obrnutom redoslijeduIzvorno postao Aerial
Ne mogu se nikako natjerati da svog Rangera dižem, zapeo je na 30. i nekom lvlu i tamo stoji.
S druge strane, i nakon 600 sati s guardianom mi je i dalje gušt.
Consciousness: that annoying time between naps.
Da, taj essence of luck ti sada bilda mf koji je postao account bound. Meni je trenutno na 35%, riješio monthly i dobio essence od 500
Meni je trenutno najzabavniji warrior. Guardiana peglam kad me pukne, necro mi je zapeo na 67. levelu i osjećam se loše jer sam tako power levelao pa sad nemam volju za igranje s njim, a danas sam si rollao norn rangericu.
condition spec necro ti je sad baš top klasa pa se probaj pozabavit i dalje s timbar za wvw.
ja imam mesmera, engija, guardiana, wariora, elea, thiefa na 80necro je 35.
![]()
Eto, lvl 80... i kaj sad?
Nis, skupis neki armor iz dungeona radis living story achije i tak. WvW ak te zanima.
samo wvw.
lol evo twitch kanal!možete gledat u HD VISOKOJ KVALITETI (
) današnji raid i višestruko wipeanje od strane vizu 100man bloba <3
http://www.twitch.tv/sjemen
Sve ovo sam radio i do lvl 80, s time da mi je wvw debilan...