Da, bilo bi lijepo ponovno posjetit Canthu i Elonu ali za početak moraju počet otvarat ostale regije Tyrije i dati nam da ubijemo i ostale zmajeve.
Znači namjeravaju otvorit cijeli kontinent ili ti samo nagađaš?
Jerbo:
-Ring of fire![]()
![]()
-Crystal Desert![]()
Pa velim da moraju ali hoće to napravit - ne znam.
No vjerujem da budi, nema smisla da crystal desert, ring of fire, maguuma, far shiverpeaks i charr homelands ostanu zatvoreni.
Uz to moraju i mursaate vratit, dominion of wind otvorit, otkrit još dva zmaja, sve ih ubit...
Ima još puno do Canthe i Elone![]()
A kaj nije Maguuma ono di su Asure? Jer se to broji u Maguuma achije :/
I shiverpeaks kod norna.... al obojem jos fali oogroman dio.
Haha, ja u WvW samo lagano šetuckam okolo i koljem guardove ili trčkaram oko zerga i pazim da ne krepam
Kak lik može tolko pričat
I da, kako to da mu uopće ne pada FPS u takvim velikim fajtovima? Mislim ja isto imam dobar komp al uvijek mi fps padne na 2-5 kad je veci fajt, pogotovo ispred vrata, on ocito ima bar 10 procesora wtf.
A mislim da je guardian nekakav pandan paragonu tako da sumnjam da će ga biti :/
Ja bih da dodaju 2H sikire. To bi mi savršeno pasalo na Norn warrioru. Animacije za Greatsword kod warriora su mi sranje. Pogotovo statični Hundred Blades.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Kakav preporod od kako sam komp nadogradio, majko isusova.![]()
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
trolol
Poceo sam ponovo igrat, najbolji site za guidove? guildwars2hub.com?
Neznam ja samo guglam nepoznati pojam i saznam sve![]()
A mislim na buildove, specificno najbolje buildove za sPvP
Jel se to The Comittee raspo il su me samo banali?
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Proveri na sajtu koji ti je status![]()
Nije se raspal , ali u gw2 je u banani jerbo nam je guild leader bil benan pa ono sama gilda ne sluzi nicem .
i7-2600/Corsair H80/MSI P67A-GD65(B3)/Corsair Vengeance 16Gb (4x4)/Corsair Force 3 90Gb/WD Black 1Tb/MSI GTX660-Ti TwinFroz III 3gb /Corsair Carbide 500R/Seasonic SS-620GM/IIYAMA ProLite E2607WS/LG BD-ROM CH12/Razer DeathAdder/Logi Iluminated
Znaci, samo su me banali.
Subota navečer
http://i.imgur.com/UilFixX.jpg
http://i.imgur.com/kq5qR4l.jpg
Obožavam taj Petrify
Nego, pratim sad cijene ovih novih exotica, oćem taj Entropy. Namjeravam napraviti izgled nekakvog Death Knighta na mom Guardianu![]()
Consciousness: that annoying time between naps.
Oh,da.
Baš sam Pavilion koristio da isprobam razne buildove, sad ovisi na šta se furaš.
Ja tipično idem s jednim od ova 4 tanky builda:
1.)10/0/30/30/0 - trait za +10% dmg protiv gorućih, 20% cdr na meditatione i liječenje prilikom korištenja dotičnih, two handed mastery te empowering might. Furam GS na ovaj build, najbolje sa Sigil of Strenght za još više might stackanja.
2.)10/0/30/30/0 - isto kao gore, samo zamjenim dva traita u vitality liniji za veće simbole, i da oni liječe prijatelje. Uz ovo furam Hammer i Staff.
3.)10/0/30/30/0 - U toughness liniji zamjenim ova dva meditation traita sa traitovima za Shield i Mace, s kojim se dobije fino dodatnog toughnessa i healing powera,a u vit liniji koristim trait za Shout recharge i za liječenje od simbola. Naravno, koristim Mace i Shield.
4.)0/15/30/20/5 - Blinding Justice u precision liniji, tako da spemam F1 stalno za pun k burnanja,blindanja i might-a. Sve ostalo isto. Tu uglavnom koristim GS.
U svim tim bildovima, osim 3.), koristim Judge's intervention, Contemplation of purity i Smite Condition, te Shelter i one 3 sek nepobjedivosti za elite.
U 3.) koristim Shoutove, koji mi već u danoj situaciji najviše pašu te Signet za liječenje.
Ovo mi je ovako iz glave, ako hoćeš mogu to nabaciti u neki build editor pa ti linkati ako će ti biti lakše.
Također, imam jedan alternativni build kojim idem 20/30/0/0/20 za Scepter/Torch + Consecration build.
Ja si u međuvremenu složio ok build uz pomoć lika iz gilde
.
Išao sam na 0/0/30/30/10
U Valoru imam V, VI i XI, za Zeal su II, VIII i Xi, a u Virtues VI.
Furam uglavnom PPT (power, presicion, toughness) armor, s time da mi je chest PP+critical dmg i raznovrsne jewele koje planiram kad tad sve prenjeti u PVT.
Za heal furam Signet of Resolve, utilityji su mi "Save Yourselves!", "Retreat!" i Wall of Reflection, a elite mi je Renewed Focus.
U principu se furam na to se ponašam kao neki kvazi-support tank koji redovito buffa sve oko sebe sa puno mighta i ostalim boonovima, a samim time sam kvalitetno healan. Uz sve to imam dosta pasivnog condition removala, što zbog opreme, što zbog skilla, što zbog traitova. Save Yourselves i Renewed Focus su mi tu za situacije kad zagusti i treba mi par sekundi da pobjegnem ili da se oporavim. Moglo bi se reć da je build malo sebičan pošto su healovi uglavnom usmjereni na mene ali ono, ostali zato dobivaju buffove
Moram još dodatno pročešljat opremu da izvučem maksimalno iz nje, a i da izgleda lijepo (ne znam dal ću uzet tier 2 human cultural ili CM armor).
Od oružja korisim GS i scepter+shield. Za scepter i shield ću si vjerojatno uzet ove sovereign skinove. U biti za scepter ne znam ali za shield sigurno budem jer izgleda predobro.
Fino, fino. Tako nešto sam otprilike i ja furao dok sam levelao, no sad se više ne mogu maknuti od meditationa. Kad se nađemo nas par iz gilde pa obilazimo champove, ja sam bez problema mogu tenkat 50% njih.
Bez brige, mislim da protiv Kuraii jedino Rangeri sa produženim longbow rangeom guštaju.
jeste napokon krenuli svi wvw samo igrat? ^^
ja na svom guardianu imam full celestial armor sa soldier runesima jerbo nikad dovoljno condition removala (to tak warriori i guardiani uglavnom moraju u mom guildu).
build bi bil nekak ovak:
0/0/20/30/20
valor: IV i X
honor: II, IX i XI
virtues: IV i X
u skillovima stand your ground i hold the line od shoutova i judges intervention (zbog comba sa hammer #5 skillom) ili save yourselves.
elite je uglavnom heal knjiga ili renewed focus.
kaj se tiče oružja hammer je isto neophodan zbog blast finishera na #2 a drugo oružje mijenjam između gsworda i staffa.
sigili su za stackanje healing powera pa ih onda zamijenim sa istim tim oružjem al sa hydromancy sigilom zbog lijepog aoe damage i chilla na promijeni oružja.
šteta kaj nikad ne stignem igrat guardiana kad imamo raid