Da ICQ je must have program... ja koristim ICQ 5 i najbolji mi je.
Ko nema ICQ, nek gurne prste u gradsku elektro-mrežu MOMENTALNO... ili nek nabavi ICQ
Evo linka za down:
http://www.download.com/3000-2150-10004040.html
Inače ovo je malo starija PRO verzija al mi je bolja od ovih novih šminkerskih...
I zato provjerite svoje profile i pogledajte što fali...
Games are mind killers!
>MY MIND IS UNDEAD!<
Da ICQ je must have program... ja koristim ICQ 5 i najbolji mi je.
Ko koristi ICQ, nek gurne prste u gradsku elektro-mrežu MOMENTALNO
jer ima puno boljih programa koji podržavaju ICQ protokol, plus još puno drugih...
recimo Trillian, Miranda...
ICQ je zakon. jos da nisu ukinuli slanje sms-a.....
"Arogantnim ljudima treba povremeno polomiti ruke i noge. Tako da dok leze bespomocni pod tvojim nogama u lokvi krvi shvate da u biti i nisu mocniji od tebe."
WOW player
ja mislim da se trillian isplati jedino ako uz icq koristiš i aim, msm itd. i onda ih imaš sve na jednome mjestu, a ako imaš samo icq isti ti je kurac koji program koristišIzvorno postao Blitz
ja imam trillian 3 pro ali ga nikad ne koristim
meni se recimo nimalo ne sviđaju smajliju u trillianu, ogavni su mi
CEK TOGA JE BILO???Izvorno postao Büre
<glava o zid, glava o zid>
morali su to ukinuti, to je jednostavno dobro za ans, lose za njih, pogotovo nas ADSLovce jer mi tehnicki nista ne placamo, lol, ovo provedeno vrijeme na entu je 0kn, lol
Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.
nemam ga trenutno jer sam reinstaliral windowse al bum ga imal
must have
Izvorno postao GTA4 spam mail
ma jebeš ga, imam samo msn
uopche nemorash ima instaliran icq....odesh na go.icq.com i dopisujesh se koliko god hochesh
...it's not the size that matters...
...it's how u use it.....................
ma ICQ rula...i ima emoticon pivu,he he...
mA EVO I JA sam napravio ICQ number!
G-Talk, AIM, Trillian ... sve je to bolje od ICQ-a. ICQ (makar ga imam) je spor i s reklamama. AIM nije mnogo bolji ali je brži a cijeli AIM paket je solidan.
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ŠIRI SA MNOM LJUBAV Cherry!
icq lite... imam broj... al rijetko kad sam online... (na icq)
Icy...
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")n(")your signature to help him gain world domination.
Mirandu koristim...skroz jednostavna...ajsikju mi je prešaren.
I bless you, Bridgeburners, one and all.
First in, last out.
Motto of the Bridgeburners
Miranda je isto OK ali mi je Trillian (free ver.) draži
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
mIRC jest najbolji ali nije free nego traži $$$
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Ili jednostavno trk na ...
Neću napisati gdje jer mi je ovako,dosta svega toga!
za IRC, ima jesna super extenzija za Firefox, ChatZilla, vjerojatno ste čuli, popularna je, brza i besplatna. Nakon instalacija nalazi se o tools izborniku
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ako misliš da se to protivljuje "zakonima", nemoj to pisati. Pošalji meni pp ako ti je velika želja objavit pa ću ti reč
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3