Lookin' good
Sir.
Boz approves.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Lookin' good
BITCH, IT IS 5:40!
Biftek à la tava
U posudu staviti žlicu senfa, deci bijelog vina, žličicu papra i prstohvat soli. Smjesu promiješati, meso dobro okupati u tekućini i ostaviti u frižideru sat vremena ili više.
Biftek staviti na jako dobro zagrijanu roštilj tavu bez ikakvih dodatnih maziva (ulje ili maslac). Ostaviti da se peče oko 5 minuta na jednoj strani te okrenuti na drugu. Kada se strana ispeče staviti soli gore (sol ne stavljati prije jer će izvući sok iz mesa). Poslužiti uz vilicu i nož.
Krajnji proizvod:
Idući put ću ih samo malo duže peći jer sam ih držao oko 4 minute po strani na tavi, to je ipak malkice presirovo za moj ukus.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Što ne, biftek? oO
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ako bude dobro pečen iznutra nema toliko soka u njemu, a nije ovo krvavno unutra, samo slabije pečeno. Unutrašnjost je i dalje preko 50°.
Sjedio.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ze taste is fanatastique, yes.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ovo izgleda previše ukusno da bi moj organizam to podnio.
Липе цвату и у Србији!
20 minutes 'till meltdown!
Kečap na pici? Brrrr, amerikanizacija.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Pa to je okej ako naribaš sir i salamu. Ako stavljaš cijele komade onda nevalja.
+++respekt za pecenje u kalupu za kolace.
Izvorno postao W3DR4N
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Izgledaju isto kao da su od blata napravljeni. xD
Od ilovače točnije. Ali svejedno valjaju
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ajmeeee - Epska štruca od tonu mesineS-
Slike scrollati prema dolje, ne lijevo desno...
Epic meal time any1?
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
ane prva asocijacija )))
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
Nisu. ^^
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Vidi me mama napravia san pašticadu!
Usput sam ulio dobar dio kvasine u umak i dobio žestoku slatko-kiselu grozotu od koje peku nos i oči.
di su ti njoki.izgleda ti previše heterogena
Bilo je unutra dovoljno umaka i suhih šljiva, njoki bi bili overkill
Ovo je brzinski napravljena lažna (svinjska) pašticada. Meso je bilo žilavo ali umak je dobro uspio. Bazira se na suhim šljivama, bijelom vinu, klinčićima i malo vrhnja za kuhanje. Jednom ću ponoviti recept, ali neću motati svinjetinu oko šljiva i omekšati ću šnicle prije kuhanja.
CELL TECH PROFESSIONAL ™ TORTA OD SVINJE ZA MAKSIMALNU MIŠIĆNU MASU*
*bila bi torta da imam kalup za tortu koji ne propušta
Sastojci
1kg mljevene svinjetine
4-5 jaja
400g đumbira
stevia/umjetni zaslađivač/šećer
cimet, oraščići, sol, papar, ulje
Meso popržiti i usitniti na ulju dok ne izgubi crvenu boju i dok voda iz tave ne ispari. Usput posoliti i popapriti.
Đumbir oguliti i narezati na što sitnije komadiće ili ga smrznuti pa naribati.
Pećnicu zagrijati na 200°C.
Istući jaja, umješati cimet i oraščiće. Ne treba štedjeti na cimetu i oraščićima. Zatim dodati steviju ili neki umjetni zaslađivač, količinu ekvivalentnu 150-200g šećera. Ili šećer ako vas ne brinu kalorije.
Kad se meso ohladilo, pomiješati ga s jajima i đumbirom. Možete još dodati koru naranče ili limuna, grožđice, datulje, suhe šljive, whey, kreatin, ajvar, srdele, slavonsku jumbo pizzu, što vas volja.
Uliti u nauljeni kalup i peći 45 minuta na 200°C.
Po želji preliti čokoladom.
Sretan rođendan.
Izvorno postao Mafioz0r
si probo ovo?
Mislim da bi se izrigao da pojedem ovu tortu gore.
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Pleb.
Dvaput zasad, jednom s pilećim prsima, jednom sa svinjskim butom.Izvorno postao Lord Ragnarok
Prsa su bila jednako žilava i preslana jer nisam imao dovoljno šećera. Namakao sam ih 4 sata.
Za 1,5kg svinjetine sam stavio šećera i soli kako piše na slici i namakao ju preko noći. Pekao sam ju 2 sata kao inače i bila je daleko mekša i sočnija.