F2P je live i updejtali su usporednu matricu sa malo više detalja. Preferred je i dalje nekakav normalan način za igrati bez pretplate.
http://www.swtor.com/free/features
Postajte gdje igrate, stranu, nickove, ovo-ono.
Nadam se da BioWare ima namjeru povećati broj raspoloživih servera. Baš gledao maloprije, već sada prije prebacivanja u free-to-play većina europskih servera je na heavy ili very heavy popunjenosti, a ima i full servera. Osim ako ne misle s redovima čekanja natjerati ljude na plaćanje pretplate.
F2P je live i updejtali su usporednu matricu sa malo više detalja. Preferred je i dalje nekakav normalan način za igrati bez pretplate.
http://www.swtor.com/free/features
Postajte gdje igrate, stranu, nickove, ovo-ono.
Mislio sam igrati dok nisam vidio da f2p nema čak ni Customer Service Support. Ono, što je previše, previše je fakat.
Also, Sprint? The fuck? Sprint starts at lvl 15? Mail? Chat locked? Cannot equip most purple [elite]Sitems? WTF!? Takes longer to gain XP? Use a mount approx. 5-10 lvls later? Omg. Ali biser je definitivno - Cannot participate in safe trading.
Koji šupci pa da je, ne znam kakva igra, ne da ju ne bih platio nego ju ne bih ni pokrenuo. Smradovi jedni pohlepni. F2P my ass. Dabogda propali i svi do jednog dobili otkaz.
Evo skida se, još od jučer. Čisto da vidim kakva je igra, možda budem igrao rekreativno.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Ljudi ce brzo odustajat ili ce pocet placat, prije ono prvo.
Crew skillovi na mom lvl 41 inquisitoru su biochem, bioanalysis i diplomacy. Sad moram odstranit jednu stvar, najbolje diplomacy. I dalje cu moc craftat i tražit materijal tako da me nece previše pogodit manjak diplomacije. Prototype iteme i dalje mogu nosit. Nisam vidija šta je sa quick bar slotovima jer prekinija me maintenance servera, tipicno.
Chat je tragedija, upišeš dvi recenice pa moraš cekat cooldown da bi napisa novu![]()
Unutar 5 minuta šta sam bija u igri vec mi se cini da ima previše restrikcija za ugodno igranje. Nisam zadovoljan.
s ovim f2playem su se samo još više sjebali. baš mi je drago![]()
Znači to je baš za mene, jer ne mislim niš ozbiljno radit.Izvorno postao Arbiter of Change
U biti, bio bi najsretniji kad bi mogao prolazit kroz priču i igrat skroz solo, nadam se da postoji takva mogućnost. Na isti način razmišljam igrat i GW2 kad ga kupim.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Bez prefered statusa ne znam ima li uopće smisla igrati igru, fakat je previše ograničenja. Iako iskreno nisam ni očekivao nešto specijalno, ipak je EA u pitanju.
Inače, krenuo jučer iz početka, za sada je igrivo. Doduše, ako se mislim ozbiljnije posvetiti, ništa bez pretplate. Budem vidio dal mi se isplati kupovati cartel pointse.
@Aral
Ako misliš igrati solo, bolje preskoči ovo. Heroic missions, warzones, operations, flashpoints...Teško možeš bez sudjelovanja u istima ozbiljno napredovati.
Igra ko ovo? Ja evo skidammoram probati xD
Mislim se dal da kupim 1000 cartel coinsa (10$) i kupim si hk-dlc koji košta 600 cc-a, ili jednostavno platim mjesecnu pretplatu (15$) i dobijem to besplatno i da igram bez restrikcija. Doduše, zada sam si misiju da više ni kune necu dat za ovu igru. Najbolje pricekati.
The Red EclipseS(PvE)
Jaglac - Jedi Sentinel lvl40
Kostolomac - Commando lvl37
Tomb of Freedon NaddS(PvP)
Jaglac - Sith Inquisitor lvl50
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
I ja razmišljam o tome. Ne znam, nekako mi se pretplata čini zgodnijim rješenjem jer ne moram razmišljati o restrikcijama, s time da EA daje bonus cartel bodove u sklopu promocije vraćanja starih pretplatnika. Budem vidio jošIzvorno postao whiskey
Sada još moram samo obaviti radni dan![]()
Koliko je težak client?
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
Igra traži 25 gb na HDD-u. Skidanje je brzo (kod mene je max. koliko i može).
Još jedan masovni minus, naime možete sve skupa imat samo 2 lika. Pokuša sam napravit novog na drugim serverima i došlo mi je upozorenje da su dva lika max i ako ocu napravit novog da moram IZBRISAT starog da bi dobija slot. Pa koji kreteni donose ove odluke?! Najprije debilizam sa quick slotovima koji su inace samo igrin interface, koje moraš platit, pa još i ovo. Pohlepa neviđena.
Isti server. IGN: Tomton.
Kjut mi je ovaj blagi stutter u igri. Prekjut.
Partypooperi.
Btw, koja je razlika u PvP i RP serverima?