Meni je drago Bartuc, da ti koji nemaš ukusa za posrat se, da si konačno kupio nešto lijepo i s ukusom. Popravljaš se.
Meni je drago Bartuc, da ti koji nemaš ukusa za posrat se, da si konačno kupio nešto lijepo i s ukusom. Popravljaš se.
Kada bih raspolagao parama:
Suunto Core kao sportski sat, te za neki kežual odabir:
Na lijevoj ruci rogovi, a desnom se krstim. Duboki mi džepovi i dugački mi prsti.
Ice Watch fura svaki Apple hipster koji drži do sebe. To je bio neizbježan trošak društvenog ukalupljivanja.Izvorno postao Niko Bellic
Nosiš sat koji nose ženske.
Mene Ice Watch izgledom podsjeća na Baby G-Shock, a i iskreno, ne kužim odrasle koji kupuju takve satove.
Da bi bio pravi hipster moraš imat frizuru k'o Skrillex i nekoliko pari onih lažnih Ray-Ban retro cvikera. Sat je nebitan u cijeloj priči. Sestra mi se druži s puno hipstera, pa znam iz prve ruke what makes them tick.
Also, zgodan mi je ovaj SDP sat. Mjeri li vrijeme do novih izbora?
Ice Watch je unisex.Izvorno postao Sgt. Bull
Niko, Wayfarer, lažni ili orginalni, nije dovoljno opskuran. Ti lowlevel hipster nemaju stila. Ja furao American Optics pilotice.
i gdje tu vidiš koliko je sati
Zapravo je jebeno sličan onom Transformer satu.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Da, nije puno manji od Transformera, jedino se remen puno ljepše nastavlja na okvir sata pa je zbog toga dosta elegantniji. Na Transformeru mi se ne sviđa ovaj rub uz remen, iznad "šarafa".Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne znaš na kazaljke ili... ?Izvorno postao Sonic_Moronic
Mala kazaljka - sati
Velika kazaljka - minute
Donji krug - sekunde
Tanka velika kazaljka - sekunde od štoperice
Gornji krug - minute od štoperice
Lijevi krug - sati od štoperice
... ili ti fale 12, 3, 6, 9 brojke na podjelama?
Krasan sat Bartuče! Zavidio bih ti kad ne bih imao svoju zvjerčicu
Trebao bih mu malo ulaštiti remen, ne sjaji se kao nekada =(
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Lijepi je, sviđa mi se. Ti sa bijelom unutrašnjosti su mi čak i elegantniji od crnih. Vidiš uopće se ne sjećam da sam vidio Omega satove kod nas, a obišao sam masu dućana. Jel znaš di ih drže da bacim oko na ostale modele?
Ovaj moj isto postoji u bijeloj varijanti, ali crni mi se nekako više svidio zbog kombinacije boja ovih podjela i krugova (bolje se ističu). Evo bijeloga, isto je jako sexy...
PS:
E da, moram ga slikati navečer, sa ovim neonskim sjajem, pre jebeno izgleda Budem večeras ako ne zaboravim...
Kako glupo i nepotrebno, lol.Izvorno postao Bartuc
Moj sat je poklon za krizmu, pa nisam baš upoznat sa trgovinama i cijenama, ali imaš u Rijeci u Tower centru trgovinu koja prodaje Omege. Uvijek prođem uz nju kad se šećem po Toweru.
http://www.dicta.hr/hr/omega_satovi/4
http://www.tower-center-rijeka.hr/trgov ... -exclusive
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ima jako lijepih modela...
Prva 2 - http://www.dicta.hr/hr/omega_speedmaste ... tion/81/15
Prva 2 - http://www.dicta.hr/hr/omega_speedmaste ... ecu_/79/13
Prva 3 - http://www.dicta.hr/hr/omega_aqua_terra ... ike_/77/11
Fino je to
Sonic ja fakat ne kužim zakaj ti gubiš vrijeme na ovoj temi. Odi gledaj hentai. Samo stvaraš negativnu vibru umjesto da pohvališ sat i diviš muse. Nisi okej dete.
Nego Bartuc, fakat je jeben sat! Znao sam da nisi tip koji voli djevice. Želim vam puno divnih godina sretnog suživota i da ga što manje vodiš kod doktora. Ja iskreno sumnjam da ću si ikad više kupiti sat. Previše sam zabrijao na elektonske uređaje, a ta ovisnost košta i kad god mi prismrdi u glavu ideja da si kupim sat, gotovo uvijek "treba" kupit nešto što troši struju ili postanem jaaako gladan, pa tjedan dana žderem skupa i nezdrava sranja u protuvrijednosti lijepog ručnog pokazivača vremena. Valjda me zelo od onih chemtrailsa, pa sam kompletno ponorel, al eto. Ak nejde, nejde. D žabe otpor. Razum's just left the building...
P.S. Nadam se da nisi varao i da ti je sat birala buduća nevjesta, jer ak je tak, to stvarno nije fer.
Sam sam birao, drugi si bacali svoja mišljenja, ali gledao sam baš kaj se meni sviđa i u ovoga sam se odmah zaljubio. Prvo nisam vidio cijenu i mislio sam da je ziher iznad buđeta, onda mi je teta nutra rekla 1250 kuna -10%, a ja smiješak na lice Odmah ostavio kaparu i sljedeći dan otišao po njega.
Nego, nebi vjerovao, ali pogledaj ove satove... Izgledaju zbilja odlično, ne? Kolika je cijena? 250-300 kuna... u dućanu. Zbilja ne moraš bankrotirati da bi nosio lijepi i kvalitetan sat. Ja sam se iznenadio kad sam vidio cifru.
u kojem ducanu si njih nasao? odlicni su
EDIT:sat ti je odlican bartuce...=) malo ti sad zavidim i ja bi si htio kupit neki za metalnom narukvicom
Importane Centar u Zagrebu...
Kad se spustiš u centar, desno kroz klizna vrata su oni Pizza Cutovi (bivši Dario), lijevo je prolaz, dođeš do malog centra gdje ljudi mogu sjesti... Taj centar je sa 3 strane okružen sa satovima, ja sam ga kupio u dućanu na desno, a ovi Casio satovi su u dućanu sa lijeve strane (moraš ući nutra pošto ih nema u vanjskim izlozima). Treći dućan je odmah nasuprot njega, odnosno lijevo dijagonalno od kud si došao, tamo ima hrpa Festina satova. Ima mislim 3 modela po cca 300 kuna.
Eto, nemam pojma kak se dućani zovu
Dobar sat bartuče. Nek' je sretan.
fino fino ali ja nisam vidio omegin sat ispod 20k kuna.Izvorno postao Bartuc
Jel' sam svijetli tako ili si ga stavio prvo pod svjetlo?