Za guardiana scepter + torch je odlicna kombinacija za PvP
@Maloki postoje i order armori, na lvl 80 full gold set kosta oko jedan gold
Za guardiana scepter + torch je odlicna kombinacija za PvP
@Maloki postoje i order armori, na lvl 80 full gold set kosta oko jedan gold
Za alta, warrior, guardian ili ranger?
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Warrior, uvijek i svugdje.
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Gdje ih možem naći?Izvorno postao Worthaur
Consciousness: that annoying time between naps.
U njihovoj bazi, priory je u lornars pass, vigil je u gendaran fields, neznam gdje je whispers
ALI danas su disejblali te merchante, navodno im dizu cijenu
E,ježi ga. Mogli bi malo skinuti cultural armorima i karma weaponima na 80., mrvicu je preskupo...
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Tko igra na Far Shiverpeaks nek me doda, u drugoj temi mi je nick![]()
Hoho ubili smo Zhaitana, predobar dungeon
Pa s obzirom sta je Kralkatorrik napravio tako sto je samo preletio prek zone kad je probudio, brijem da jesu
A sta je ustvari trebao biti Abbadonov Nightfall?
Oh pa to ne zvuci bas dobro
Tek sam sad skuzio da kad obavis quest kod heart npc-a, i kad ti dodje mail, da golub doleti do tebe.
Moguće, no s vremenom se ipak otkriju određene sitnice.Izvorno postao Maloki
Jejeeje, 30 lv!
Ok probao sam dungeon, Ascalonian Catacombs. Teško jebote. Pretjerano teško za prvi dungeon u igri.
I onda dođemo do predzadnjeg bossa i "emergency wtf moment", jednostavno nas sve izbaci iz dungeona i resetira stvar <3
http://www.gw2build.com/builds/simulato ... 20.0.20.30
Mi moze netko rec jel to dobar build za elementalista?
Jel se weapon skillovi mogu mijenjati? Ili cu cijelu igru sa npr. Shortbowom imati iste skillove?
Imat ces iste skillove
Samo daju tokene pomocu kojih mozes kupit najljepsu opremu i najbolje sigile
Na kojem ste serveru?
Na FS sam cekao 4 sata i nista od WvW...
Ja sam na Whiteside Ridgu upao odmah. Ali sam brzo odustao jer nemam komp za takve stvari. Prebacio sam se sad na Saefarer's Rest, nisam jos probao. Samo SPvP igram, to mi je moguce od pvpa za sada.Izvorno postao Maloki
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Navuko sam se na SPvP.![]()