Pa igra jos nije releaseana, otvaraju se danas tokom dana cini mi se.
Pa igra jos nije releaseana, otvaraju se danas tokom dana cini mi se.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Aye, rekli su da rade na trading postu, danas bi trebo proradit opet
Updatea se upravo, fak jea bičiz. Commence no-lifing sequence.
Neka kul slika
YOU GO GIRL!
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Ja ću na kraju na Seafarer's Rest valjda sa Mystery In Spaceom.
E, jel head start završio?
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
danas je sluzbeni datum izlaska igre, to valjda znaci da je.
Sranje, s onog da ću sigurno uzet je spalo na to da još nisam kupio igru. Valjda je hype pao nakon bete...još moram vidjet.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Far Shiverpeaks rastukao u WwW, držimo cjelokupni teritorij![]()
Consciousness: that annoying time between naps.
Eh...Opet login problemi. Pomislih da su nakon head-starta spremni za release, al' očito sam krivo mislio.
ne postoji mmo ili dev koji je spreman za release.
Ubisoft.
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Ja želim da ova igra ima moju djecu.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Stigli ljudi s posla pa se bacili na igru.Izvorno postao Gothmog
A ja još glupan si mislim da ostavim lika ulogiranog baš da se ne moram za ovo brinuti, pa zaboravio![]()
Jel normalno da poslje instalacije ima ogroman download?
sasvim normalno
Opasno razmisljam da se prebacim tamo, jer planiram PvPat dosta, a koliko vidim Ridge suxa.Izvorno postao Wolfwrath
Lol, dobili su Whiteside Ridge, koji jedan od najpopularnijih i Ruins of Surnia
Ok moram priznati, teško se odvojiti od ovoga :S
ffs, sat vremena sam malo prije trčao po Hoelbraku..
E, pitanje za ove na Desolationu, Shiverpeaksu i ostalim "full" serverima - jel imate problema s loginom? Jel treba čekati upad?
Yup. Otišao sam i sam probati.Izvorno postao Carp
Čak nije ni zanimljivo, čim neko proba nešto, ovi s mog servera se strmoglave ko sokolovi i sve pobiju.
Uspio sam naletjeti na nekog huntera koji nije pazio pa sam ga samljeo. Kuja oće da me kita, al nemere protiv guardiana s greatswordom![]()
Vidio sam par videa guarda i jako mi se dopao. Nije ni ele los, dapace, ali guard mi se cini jeben.
ffs, ja i frend ocemo napravit chara na serveru black-nesto i stalno nam baca error "The game server is unable to gain acces to the log in server at the time guild wars 2"
A on vec ima jednog napravljenog i sa njim moze uc, wtf?
Jebeni Vyesheslav i njegovi turreti mrtvi.
I nemam srece s gearom. Lvl 30 sam, a imam lvl 10 iteme na sebi. Nista mi light armora nije dropalo od lvla 14, NISTA!