Vjerojatno je u pitanju neki bug...znam da moraš imat visok fame za kupi tu kuću. Evo ja baš krenuo prema skingradu, pa ću provjerit.
na http://www.uesp.net/wiki/Main_PageSpise da cijena ove kuce iznosi 25 000 skyrima, ali meni onaj lopovski orc izgleda trazi 125000. ja imam oko 49000 i kad pitam za kupovinu kuce imam samo dvije opcije, sada ne mogu toliko platiti i nesto kao ni moja krv nije vrijedna 125000 jel u pitanju nekakav bug u igri ili su ovi na stranici (sto mi je nesto vjerovatnije, ali se ta cifra ponavlja nekoliko puta) zaboravili jednu 1 ispred 25000
neznanje je blagoslov
Vjerojatno je u pitanju neki bug...znam da moraš imat visok fame za kupi tu kuću. Evo ja baš krenuo prema skingradu, pa ću provjerit.
ASUS M2N4 - SLI
AMD Athlon 64 X2 6000+
SEAGATE 160 GB, WD 640 GB
2 * DDR 2 GB
HD4850 512 MB GDDR3 256 bit
CASE MSI MIDI DESING, P4-400W
fame mi je 27 a s tim orcom mi je disposition 84
neznanje je blagoslov
fame ti je mizeran u tom slučaju
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Disposition ti mora bit kod tog orca (Shum gro-Yarug-a) poviše 70 (to si obavio), a renown ( fame minus infamy) 15 ili više.
Imaš li išta infamy-a?
ASUS M2N4 - SLI
AMD Athlon 64 X2 6000+
2 * DDR 2 GB
infamy mi je 0, a svojim sam famem jako ponosan ako se uzme u obzir da sam obavio samo prvi quest iz mainquesta, te jos uvijek skupljam recomendations od mage guildova na okolo
neznanje je blagoslov
Kuca u Skingradu 100% kosta 25000 septima, ili je bug ili je u pitanju fame. Siguran sam, to mi je bila druga kuca, poslije one u Brumi.
SIzvorno postao vulcanelf
Isto ko i ja
Sigurno je u oitanju neki bug.
ASUS M2N4 - SLI
AMD Athlon 64 X2 6000+
2 * DDR 2 GB
Koristiš li možda kakav mod koji bi mogao promijeniti cijenu kuće?
SIzvorno postao Arbiter of Change
DA ja sam je platio 25000. Lako ti je zaradit pare samo se fightaj u areni. a sto se famea tice obavi par questa za skigrad
Ko rano rani zajebo je pjevca!!!
Pusil se tebi kad se kupas???
mislim da je u pitanju OOO jer je to jedini mod koji imam a da bi mofao to uraditi (opsiran je mozda i to mjenja), pored njega imam knits of nine i ostale add one kao i shievering isles.
da stvar bude jos gora izgleda da su sve kuce poskupile jer mi onaj tip u leyawinu trazi 20000 umjesto 5000 za ukletu kucu njegovog dede
neznanje je blagoslov
Traži se pomoć.
Kupio sam kuću u Skingradu i nasao pismo staro 100 godina a u pismu piše da ima skriveno blago u kući jeli možda itko našao
traži u podrumu
Added: 2 months 13 days 21 hours 21 mins ago
Updated: 37 years 8 months 17 days 19 hours 31 mins ago - može
mislim da je to ovaj questIzvorno postao Ware
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_Rosethorn_Cache
mislim da je to ovaj quest
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_Rosethorn_Cache[/quote]
E hvala uštedio si mi vremena i živaca
meni daleko najdraza je stracara- white stalion lodge
I ja sam imao taj problem.
Svemu su se povisile cijene zbog ooo.
jel se isplati kupit kucu u skayrimu?
i jos nes
kak ubit zmaja kad sam na 18. lvlu?
skoro pa nemam nikakav dmg nanjega, a on me killa sa 3-4 vatrice
sta ce tek bit na kasnijimlevelima :S
i jos nes
jel na cjeloj mapi svi leveluju kak ja levelujem il je po zonama- negdje jaci negdje slabiji?
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w