slabIzvorno postao Delirium
Nijemi/crno bijeli film je zaostao medij, pa je nedavno dobio oscara. LEL
"Moderni gaming sucka." Od nekoga tko je počeo igrati 2003. ovo je poprilično hrabra izjava.
Gaming je suckao i prije 2000. Ne brini.
Siguran sam da će za dvadeset godina netko voditi istu ovu raspravu, samo što će biti "igre koje su koristile miševe su bile toliko puno bolje, ovaj novi sustav za kontrolu je očito lošiji" ili "Igre su bile tako puno bolje prije ove tehnologije virtualne stvarnosti, jednostavno se ne mogu udubiti u nešto što je toliko stvarno"
Sensei replied, what is your woman?
Is she just a container for the child...
This great, pink matter
Cotton candy Majin Buu....
slabIzvorno postao Delirium
Nijemi/crno bijeli film je zaostao medij, pa je nedavno dobio oscara. LEL
Slabiji. Prije toga 40 godina su vladali filmovi u boji.Izvorno postao Neven <R>
This great, pink matter
Ali još uvijek možeš pogledati crno-bijeli film i uživati u njegovoj radnji iako si rođen godinama nakon što je uvedena boja. Nema veze sa snobizmom ili nostalgijom, dobar film će preživjeti test vremena. Same for vidya
Gdje sam ja rekao da moderni gaming saka? Samo se pitam otkad je prihvatljivo da igra zahtijeva gamepad za ugodnu igru.
Artist je nekakav tehnički retro gimmick i na tome je ponio puno bodova (opravdano), ali čisto sumnjam da je napravljen s namjerom da crno-bijeli nijemi filmovi ponovno vladaju kinima.Izvorno postao Neven <R>
Nije bitno, poanta da se unatoč tehnološkim zaostacima još uvijek može uživati u starim filmovima ako je gluma/skripta/režija odlična
Zašto ne bi bio? Pad imam već godinama. I radije bih igrao igru sa padom na način kako je zamišljeno nego trpio loš port zbog elitista poput tebe koji prvo viču za port i promjenu kontrola na tipkovnicu i onda se žale što je to ispalo loše.Izvorno postao Sonic_Moronic
This great, pink matter
Lol jebote. Sve može biti igrivo na tipkovnici, u suprotnom je to lijenost developera. Bokte igram SF4 na tipkovnici trenutno, ako je to moguće napraviti onda je moguće sve.
Okej PC master race osobo.
This great, pink matter
No moar arguments?
Ne kužim za kaj će ti gamepad osim za neke arkadice/vožnju/tabačine?
Baš si loš.
Nije da sam nedavno počeo igrati PS2, poanta je da ako izdaš nešto za PC, treba valjda biti igrivo na PC-u bez dodatnih sranja.
Well... This is encroaching on my play time.
Ima nekog ko bi igro HOMMIII samnom ovdje?
This great, pink matter
Isto vrijedi i za igre, zato je Half-Life kul za odigrati i dalje. Normalno da neće biti jednaki utisak kao prije 10 godina pošto su igre znatno napredovale na dosta aspekata (što god pojedini članovi ovog foruma punog nenormalnih ljudi rekli), no "that old familiar feeling" biti će tu.Izvorno postao Neven <R>
Recimo Rome: Total War. To mi je bilo epic strateško iskustvo kada sam ga prvi puta odigrao, no u međuvremenu se pojavio Shogun 2 koji Rome pojede za doručak. No, igra mi i dalje ima jebenu atmosferu, najbolje simuliranu rimsku vojnu mašineriju, solidnu gameplay mehaniku i kada se zaželim toga, i dalje će mi biti gušt. Ne jednak kao prije 10-ak godina, al sasvim dovoljan da budem happySkada igram i da me lupi lagana nostalgija.
Ista stvar je i s Half-Lifeom.
Upravo to.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Delirium <3
Slažem se sa svime što je čovjek rekao.
Pokušavam još nešto dodati, ali all has been said.
@ W3DR4NIzvorno postao W3DR4N
u vezi
a i danas je prokleto dobar šuter - lol ne. Praktički je neigrivo loš.
ja sam half life odigrao prvi puta krajem 2008, tamo nedje 9, 10 mjesec OK nije to bas danas, ali svejedno daleko nakon izlaska i definitivno nije neigrivo losa igra cak naprotiv izvrsna igra i pored svih ovih novih i modernih.
Dvica je ubibože drek. Žao mi je što se moram složiti sa W3D... ali dvica je užas igra. Monotona igra sa lošim likovima i lokacijama...
Hvala Šnicli koji mi je ovo linkao, baš sam se trebao naživcirati prije spavanja ^^
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
E jebote stvarno, dodjem na forum malo prije spavanja i dzaba se iznerviram. Jebote ne znam cije je misljenje retardiranije. Delirium pobjedio si.Izvorno postao McPingvin_v2.0
Hurr, ako radiš igru za PC onda napravi da je igrivo i na računalu sa intergriranom grafičkom, zašto bi trebao imat dodatnu karticu, to je sve samo sranje.Izvorno postao Sonic_Moronic
Jebote ne znam onda kaj da velim na ljude koji na pc-u koriste printere, skenere, mikrofone, zvučnike, tablete za crtanje, miksete, sintiće i ostalu periferiju, sve je to nepotrebno dodatno sranje i treba napravit da se sve može izvodit mišem i tipkovnicom.
Jebote.
Source Engine se redovito nadograđuje i njegove mogućnosti su ogromne, ne znam o kakvoj zastarjelosti pričaš. Također treba uzeti u obzir da se u industriji redovito cilja na to da bude pristupčanije svima. Oprosti što nemaju svi novaca i živaca da svakih par mjeseci nadograđuju računalo i budu "u korak s vremenom".Izvorno postao Delirium
U biti najbolji post u cijeloj temi ali iz nekog čudnog razloga ignoriran. Evo citirat ću ga više putaIzvorno postao Arbiter of Change
Izvorno postao Arbiter of ChangeIzvorno postao Arbiter of ChangeIzvorno postao Arbiter of Change
Kako si fulao poantu i napao strawmena sad, bravo.
Hurr pazi, ovaj TP action/adventure/kojigodkurac nije igriv sa mišem i tipkovnicom zbog vrlo kompleksnog gejmpleja, mislimo da je opravdano tražiti da igrači imaju gamepad, flight simulacije nisu toliko kompleksne kao igre u kojoj upravljaš jebenim likom u trećem licu.
Sonik vs. the world.
Osobno me gamepadi ne nerviraju, al me nervira izdrkavanje Microsoftovog gamepada u nekim igrama, jebo vam kevu developeri, što je bilo tak teško ubacit mogućnost bindanja keyeva? ;(
Kakogod i dalje ne mogu zamisliti ništa iz prvog lica ni ikakav ozbiljniji shooter na gamepadu, tko kaže suprotno jede govna.
No s druge strane pak, ne mogu ni zamisliti Burnout na tipkovnici...
Po pitanju starih igara, iako uvijek lagano jizzam na lepu igru, rado ću odigrat i nešto totalno ispikselizirano ako je dobra stvar, ono što me puno više smeta je nedostatak nekih osnovnih funkcionalnosti u starim igrama koje danas uzimamo zdravo za gotovo. O prehistorijskim sučeljima da ne govorim.
On topic, nisam nikad igrao nijedan Half-Life lol.
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Weky ostavio 2 posta i ljudi se svadaju sljedecih nekoliko strana. All hail master troll!
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
Predo, zašto nije dobro da igre imaju univerzalne kontrole? Xbox gamepad je najjeftiniji i najkvalitetniji Gfw gamepad i odmah ti složi kontrole, a ne da se svaki put fukaš s bindanjem. Umri.
Ne bih uspoređivao trajnost filmova i igara .Osnova filma je pričanje priče koja može biti uspješno ispričana i zastarjelom tehnologijom .U filmovima i zastarjela tehnologija može povezati gledatelja sa likom u filmu i stvorit empatiju u gledatelju .Igra je mediji u kome je priča sporedna dok je doživljaj na igrača naj važniji .Igrina zadaća nije da priča priču nego da uspješno uvuče igrača u središte zbivanja .za to su je najzaslužnija tehnologija i atmosfera .Samo rijetki se mogu vratiti deset i više godina starim naslovima .Ogromna većina igra svježe igre jer jednom kada probaju nešto tehnološki napredno sve ostalo uspoređuju samo sa time .Zato igre treba promatrati isključivo u duhu vremena kada su i izdane .
HL je u trenutku izlaska bio vrh fpsa.