Skida se klijent ^^
Skida se klijent ^^
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
o/
Izvorno postao W3DR4N
\o
I s jos par frendova.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Igram sigurno, al u subotu moram na svadbu, tak da ću imat mali prekid.
Da tako i travu naprave![]()
Odlično!
Bacili su dva bloga danas.
http://www.arena.net/blog/the-worlds-of ... kend-event
http://www.arena.net/blog/the-opening-c ... n-to-tyria
Isto tako su i obznanili popis EU servera za betu. Dogovorite se.![]()
EU Servers
Abaddon’s Mouth [DE]
Augury Rock [FR]
Aurora Glade
Blacktide
Boreal Station
Desolation
Elona Reach [DE]
Far Shiverpeaks
Fissure of Woe
Fort Ranik [FR]
Gandara
Gunnar’s Hold
Jade Sea [FR]
Kodash [DE]
Lakeside County
Piken Square
Ring of Fire
Riverside [DE]
Ruins of Surmia
Seafarer’s Rest
Umbral Grotto
Underworld
Vabbi
Whiteside Ridge
Moze help?
Neradi mi link za registraciju keya iz wikingove teme...
Pošto sam njubek, koja je razlika između pojedinih servera?
Pa onda bi svakako bilo bolje da budemo na istom serveru, dogovorimo se prije nego igra dođe i to je to.
edit: wtf je to sa launcherom, pokrenem ga svaki dan fore radi, i uvijek ima neke gluposti za skidat?
E ljudi, ima ko slucajno key viska? Da da, poorfag i sve to al' previse sam nahajpan na ovo cudo da ne probam ciganisat ovdje. Dobio sam key na jednom od onih kreativnih takmicenja al' mi je crk'o net taman taj vikend kad je moj one-time key radio. Gdje god dodjem da se dijeli onako na srecu, zakasnim ili ne dobijem tako da ste mi vi jedino preostali. Zagarantovano pivo ako vas vidim. Hvala![]()
Neka kul slika
Pogledaj PP.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Ma nisam, ja sam dobra dusa i dao sam mu taj key koji je trebo ic za dotu.
Btw. jel ima di da mi pise da sam aktiviro betu za GW2? Jer mi na stranici bas ne pise nista. Nwm. sjetio sam se da je mail dosao.
Nisam nigdje nasao na account pageu, ali pod FAQ sam nasao da ti samo mail treba doc.
Jel beta danas u 7 il kaj?
Carp, hvala puno! Radi![]()
Neka kul slika
Np. Imam jos 1, ako nekome treba.